No to mają co chcieli. A my teraz czekamy na relację z nocy poślubnej
Forumowy Slub
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironDarku - wobec tego, że ślub doszedł do skutku, pójdę jutro zobaczyć, czy nasze pieniądze (te w starych banknotach) już leżą pod umówionym kamieniem
A szczęśliwym małżonkom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Comment
-
-
No to dokonało się!!! A ja jak na złość nie miałem dostępu do neta.
Marusiu, Slavoyu - WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE WASZEGO CZOŁGU.Last edited by adam16; 2006-04-17, 19:49.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
gratulacje dla Młodej Pary
pozostaje teraz czekać na dokumentację fotograficznąWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Sukcesów we wspólnym warzeniu, radości ze wspólnego degustowania CZPiP-owych produktów oraz uśmiechu na każdy dzień. Oby Wasze szczęście co dzień promieniało świeżym i nowym blaskiem.
Gratuluję Wam bardzo serdecznie
Waszebla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007No to mają co chcieli. A my teraz czekamy na relację z nocy poślubnej
Ps.Wyszło nowe zarządzenie. Noc poślubna spędzona bez Adminostwa jest nieważnaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Zdrowia, Szczęścia Młodej Parze!
Niech Wam wspólne życie płynie w (jak to się kiedyś mówiło) "atmosferze wzajemnego zrozumienia"Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Jak nie, jak tak. Ale nie tylko Admin, Szara Adminiscjencja teżŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Po konsultacji telefonicznej z Darkiem (który mnie jakoś nie kocha i jakoś mi nie ufa) ustaliliśmy, że na wizytację kamienia poczekamy jeszcze kilka dni - a niech się młody żonkoś jeszcze chwilę nacieszy, a potem nadejdzie czas zapłaty...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPrzez te przekładanki terminowe zmianiłem plany i nie mogłem przybyć na ślub
A tak poważnie:
Cierpliwości, wytrwałości, jedności, docierania się bez większych zarysowań i zdowia!
Comment
-
Comment