Aleś ty ciekawski Shlangbaum
Forumowy Slub
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Jano to w zasadzie już ma dzieciaki, teraz tylko Ark musi je zaadoptować. Tylko nie wiem co Yemiołka na toŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Aż wstyd ....... nie zauważyłam takiego tematu u TAKIEJ uroczystości .........
Marusia, Slavoy ......... wszystkiego naj, naj, najlepszego ........ spóźnione ale jak najbardziej szczere
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaAż wstyd ....... nie zauważyłam takiego tematu u TAKIEJ uroczystości .........
Marusia, Slavoy ......... wszystkiego naj, naj, najlepszego ........ spóźnione ale jak najbardziej szczere
Ja byłem nieco lepszy - temat zauważyłem, ale odłożenej uroczystości już nie.
Tak więc 100 LAT MŁODEJ PARZE !!!
Spóźnione życzenia z Podlasia.
Comment
-
-
Ze względu na pogłębiającą się starczą sklerozę moją i Męża zwracam się z zapytaniem: czyje piwka, które dostalismy w ślubnym prezencie, mają na kapslu tylko oznaczenia nr warki oraz serduszka lub obrączki??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZe względu na pogłębiającą się starczą sklerozę moją i Męża zwracam się z zapytaniem: czyje piwka, które dostalismy w ślubnym prezencie, mają na kapslu tylko oznaczenia nr warki oraz serduszka lub obrączki??Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Comment