Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
kiedyś zostałem zjedzony na forum za krytykę pewnego ( zgodnie z przewidywaniami) zamkniętego już sklepu piwnego( naprawdę żal, bo miał wiele "danych" do przetrwania) i ograniczyłem się do biernego uczestnictwa w browar.biz; niestety nie wytrzymałem i wbrew sobie zajmę stanowisko w sprawie MARUSIOWEJ CENZURY WYPOWIEDZI, , jak to się dzieje od dawna, forum ma swoie maszyny napędowe ( to tacy którzy wiedzą wszystko naj ) i takich zwykłych piwoszy jak ja, którzy robią tłok i nabijają otwieralność a co za tym idzie i atrakcyjność reklamową strony i to chyba dzięki nim strona istnieje. a to włąśnie oni chcąc zaistnieć na stronie mając (kreatywność) często kontrowersyjne poglądy ( i jeśli są to obyczajowe wypowiedzi, to nawet jak po cichu chcą promować sok jabłkowy, nie powinny być CENZUROWANE). nie wdając się w dalsze poleniki PROTESTUJĘ za pomocą wypowiedzi zacytowanego piwosza z drobnymi modyfikacjami, zamiast "TWOJ "wstaw" MARUSI". A dla samej CENZORKI wielkie za samą chęć uleczenia forum, ale chyba nie tędy droga ........... A dla ARTa wielkie za udzielanie dostępu do moderowania chm.... kobiecie ( bez obrazy, to prowokacja).
Comment