Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
Od Swornicy do Pisi
Collapse
X
-
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziJest sponsor w tej nazwie poniekąd. Pełna nazwa to Klub Sportowy Rybnickiego Okręgu Węglowego Rybnik. A jako że ten wielosekcyjny twór był przez długie lata utrzymywany przez kopalnie ROW-u można stwierdzić, że to sponsor był...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziTak samo miała się rzecz ze wszystkimi sponsorowanymi przez huty Hutnikami, kopalnie Górnikami i GKS-ami, Stoczniowcami itd.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedzi
Co do Trefla, to o jakim sponsoringu mówisz? Dostrzegasz różnicę między sponsorem a właścicielem?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMoże i był ale ROW sam w sobie sponsorem być nie mógł z tej prostej przyczyny,że nie była to żadna firma czy podmiot gospodarczy.
Podobnie na początku lat 90-tych Morawski nie był sponsorem Morawskiego Zielona Góra, bo nie było firmy Morawski. To kim byli ci panowie?
Przykłady można mnożyć, tylko po co? Kiszot, wyluzuj bo czasami idziesz w zaparte tak samo jak ci, których tak namiętnie krytykujesz...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMyślisz,że ktoś ładuje kasę w klub dla własnych ambicji?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziZgodnie z twoją tezą, niejaki Raczkowski, były sponsor tytularny Varty Raczkowski Namysłów nie był jej sponsorem. Bo nie był firmą, tylko osobą prywatną.
Podobnie na początku lat 90-tych Morawski nie był sponsorem Morawskiego Zielona Góra, bo nie było firmy Morawski. To kim byli ci panowie?
Przykłady można mnożyć, tylko po co? Kiszot, wyluzuj bo czasami idziesz w zaparte tak samo jak ci, których tak namiętnie krytykujesz...
Raczkowski jak i Morawski byli jak najbardziej sponsorami.Głównym przedstawicielem Varty na Polskę była firma Ryszard Raczkowski.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziZarówno Kazimierz Wierzbicki, jak i Ryszard Krauze na długie lata przez zarobieniem pierwszego miliona byli związani z koszykówką. A Prokom reklamy nie potrzebuje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Akurat Prokom reklamować się nie musi, bardziej potrzebne są mu działania wizerunkowe. Jeśli dla Ciebie jest to równoznaczne, to jesteś ignorantem.
Na marginesie dodam, może przyswoisz, że nie cały rynek działa jak FMCG i są takie sektory, gdzie decyzji nie podejmuje się w oparciu o reklamę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziMyślałem,że Ty rozumujesz trochę inaczej jak Arcy.
Tyle z mojej strony na ten temat.*****************************
Comment
-
-
No, chyba że "Always"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Tampony Toruń.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Siepietniczanka Siepietnica - C klasa Krosno gr.4, Rzędzian Rzędzianowice, Babicha Borki Nizińskie - B klasa Rzeszów gr.5, Trotyl Zarębki - B klasa Rzeszów gr.6, Prywatna Lecka - B klasa Rzeszów gr.2, Gwiazda Wielkie Oczy, Graniczni Krowica - B klasa gr. Lubaczów, Marabunda Stobierna - klasa A Rzeszów gr.2, Gacovia Gać - A klasa Przeworsk, Santos Piwoda - A klasa Lubaczów, Inter Gnojnica, Jamnica Dulcza Wielka, Paszczyniak Paszczyna, LKS Wiewiórka - A klasa Dębica, Dromader Chrząstów - okręgówka Dębica. To było podkarpacieLengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Comment
-
Comment