Przymiarki do nowej edycji typerów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Ja też jestem za propozycjami Ahumby

Comment

• Wujcio_Shaggy
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.01
      • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
      [...] Dlaczego honorować zapominalskich i leniuszków ? Lepsza celność jest w klasyfikacji strzelców.
      Moim zdaniem lepszy jest ten zawodnik, który uzbierał np. 10 pkt. typując np. 8 meczów, a nie np. 16... A klasyfikacja strzelców uwzględnia tylko trafione wyniki, zaś punkty przyznawane są również za trafione rozstrzygnięcia. Ale nie upieram się...

Zresztą nie wiem, czy będę się bawił - w przyszłym sezonie liga będzie przeraźliwie nudna...
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
        Typery 2007/2008
        Ahumba
        REGULAMIN FORUMOWEJ ZABAWY W TYPOWANIE WYNIKÓW MECZY EKSTRAKLASY PIŁKI NOŻNEJ

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2007/2008 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został...
        Tak i mimo to chcę się bawić
        72,00%
        36
        Niech się bawi małpa w czerwonym, ja nie mam zamiaru
        8,00%
        4
        Dopiero jak Misia zamkną
        20,00%
        10
        2007-07-14, 20:55
      • Ahumba
        Typery - OE 2006/2007
        Ahumba
        REGULAMIN FORUMOWEJ ZABAWY W TYPOWANIE WYNIKÓW MECZY EKSTRAKLASY PIŁKI NOŻNEJ

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2006/2007 należy wybrać wśród uczestników zabawy klienta, zwanego dalej „mistrzem ceremonii” (zał. Nr 1) , który za absolutną darmochę...
        tak i mimo to chcę się bawić
        74,07%
        40
        spieprzaj dziadu
        25,93%
        14
        2006-07-21, 17:42
      • Ahumba
        MR PEREZ TYPER SHOW - 2009/2010
        Ahumba
        Jak się człowiek spieszy, to.....

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2009/2010 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został nim Ahumba.

2. Na tydzień- dwa przed pierwszym udanym kopnięciem futbolówki w sezonie,...
        2009-06-30, 18:19
      • Ahumba
        MR-PEREZ TYPER SHOW
        Ahumba
        REGULAMIN MR-PEREZ TYPER SHOW

(co na czerwono w regulaminie jest nowe)

1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2008/2009 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został nim Ahumba.
        2. Na tydzień-...
        2008-07-19, 17:05
      • Pancernik
        Zakopane, Na Gubałówkę 7, Browar Gwarno
        Pancernik
        Ech, żaden z browar-bizowych ceprów jeszcze nie założył nowego wątku...?
        Jadąc na początku września w słowackie Tatry specjalnie zmusiłem się do wjechania do Zakopanego, żeby obejrzeć ten przybytek.
        Browar restauracyjny mieści się w jednym z kluczowych punktów narodowego...
        2023-09-27, 09:09
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...