Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
Europa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LacrifernoMając na uwadze zapoczątkowane w XIII w. najazdy tatarskie na ziemie polskie wcale nie mija się to tak do końca z prawdą. Tatarscy najeźdźcy mięli wypróbowany i skuteczny sposób na wyplenienie rodowitych mieszkańców zdobywanych terenów, w skutek czego w wielu z nas płynie krew rodaków Batu-chana czy Tuhaj-beja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTak ...kiedyś, jak robiono mi badania, aby ustalić grupę krwi, okazało się, że to Brh- (ach, jakie ja osobiste informacje podaję ), i jedna taka pani powiedziała mi, że grupa krwi B charakterystyczna jest dla rasy żółtej i najwięcej jej wśród Azjatów, no i może jestem Azjatą ?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LacrifernoMając na uwadze zapoczątkowane w XIII w. najazdy tatarskie na ziemie polskie wcale nie mija się to tak do końca z prawdą. Tatarscy najeźdźcy mięli wypróbowany i skuteczny sposób na wyplenienie rodowitych mieszkańców zdobywanych terenów, w skutek czego w wielu z nas płynie krew rodaków Batu-chana czy Tuhaj-beja.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTak ...kiedyś, jak robiono mi badania, aby ustalić grupę krwi, okazało się, że to Brh- (ach, jakie ja osobiste informacje podaję ), i jedna taka pani powiedziała mi, że grupa krwi B charakterystyczna jest dla rasy żółtej i najwięcej jej wśród Azjatów, no i może jestem Azjatą ?
Ale i tak jedno jest pewne - Jeśli cofnąć się o jakieś 150 tysięcy lat, to okaże się, że wszyscy pochodzimy od afrykańskich przodków. Azja była tylko po drodze do EuropyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalCiekawe, dokąd teraz zmierzamy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalTo to trzeba będzie się w najbliższym czasie wziąć za hartowanie naszych ciał.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Wszystkie kontynenty kończą się na "a".
Jednak pragnę zwrócić uwagę, że w angielszczyźnie, Europa kończy się na "e" - czyli zasada jest zachowana: każdy kontynent tak samo się zaczyna, jak kończy...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment