Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc
A co boisz się Krzysia? [było: Szukam przepisu na portera]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112A co boisz się Krzysia?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Według mnie są nadzwyczaj wymowne. A o to mi właśnie chodzi. Jesli pozwolisz, to wstawię mordkę:W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112Przestańcie, bo się młody wystraszy
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisA ja mam pytanie...po jaki gwint temat został wydzielony? Nawet Krzysiu i Angasc już sie nie wypowiadają... myśle ,że to jakiś pakt wzajemnej adoracji Świdnickiej mafii & Młodzieży z Izabelina.
Cos mi się wydaje, że niedługo niektórzy forumowicze będą Krzysiem dzieci straszyć np. "Oj bo Krzysiu po Ciebie przyjdzie!"Last edited by Bombadil13; 2006-05-18, 08:21.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Cos mi się wydaje, że niedługo niektórzy forumowicze będą Krzysiem dzieci straszyć np. "Oj bo Krzysiu po Ciebie przyjdzie!"Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHa..najgorzej będzie jak sami się zaczniemy straszyć: "O Boże! Pisać czy nie...? Bo jak Krzysiu zobaczy......"
I bardzo dobrze. Tak powinno być. Przynajmniej zmusza to do chwili zastanowienia.Poszukuję
Comment
-
Comment