A co boisz się Krzysia? [było: Szukam przepisu na portera]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Chris
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.05
    • 812

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
    Raczej Krzysiofobia i wcale nie jest żałosne. Jest cholernie śmieszne.
    śmieszne to było na początku...teraz przeradza się w jakiś obłęd-bynajmniej dla mnie.
    chickkiller :)

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris
      śmieszne to było na początku...teraz przeradza się w jakiś obłęd-bynajmniej dla mnie.
      Jak to się mówiło w wojsku: Pier...wszystko i się śmiej wstaniesz jutro będzie mniej
      Po prostu -a ja dalej swoje choć to się komuś nie podoba
      Last edited by Pogoniarz; 2006-05-18, 17:44.

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris
        Masz jakiś stres z tego powodu? Zazdrość ciebie zżera, że jestem taki popularny? A może to ciebie w ogóle nie obchodzi?

Jeśli nie obchodzi, to nie czytaj w ogóle tego tematu. Pozwól jednym bać się, a innym cieszyć moją skromną osobą. A ja nadal będę się czepiał - ortografii, gramatyki, poglądów, które mi się nie podobają oraz sposobów ich prezentacji, które również mi się nie podobają. Będę wygłaszał same złote myśli i głębokie mądrości, w sposób wysoce autorytarny. Mam do tego pełne prawo, jako zarejestrowany użytkownik tego forum i jako obywatel posiadający pełnię praw obywatelskich.

Comment

• dkrasnodebski
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
          Pozwól jednym bać się, a innym cieszyć moją skromną osobą. A ja nadal będę się czepiał - ortografii, gramatyki, poglądów, które mi się nie podobają oraz sposobów ich prezentacji, które również mi się nie podobają. Będę wygłaszał same złote myśli i głębokie mądrości, w sposób wysoce autorytarny. Mam do tego pełne prawo, jako zarejestrowany użytkownik tego forum i jako obywatel posiadający pełnię praw obywatelskich.
          No i niech tak zostanie.
          Last edited by dkrasnodebski; 2006-05-18, 18:20.
          Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
            Dla człowieka piśmiennego (w pełni piśmiennego) istnieje sto innych sposobów na oddanie sensu wypowiedzi.
            Tak, a potem wychodzą takie posty - tasiemce, jak Twoje. Pieczarku, nie przesadzaj, emotikony to przybliżenie konwersacji pisemnej do konwersacji twarzą w twarz, nie musisz odrazu posumowywać 4/5 uzytkowników forum jako półanalfabetów. Lepiej napij się piwa
            (= )
            Last edited by Marusia; 2006-05-18, 18:48.
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• pieczarek
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2001.06
              • 5011

Marusiu, pozostaniemy przy swoich zdaniach.
              A co do konwersacji twarzą w twarz, to jakoś nie mogę sobie przypomnieć, abyś na żywo zachowywała się wobec mnie tak, jak zdaje się to sygnalizować ostatnia mordka z wywalonym językiem. No, jakoś w realu jesteś dużo milsza.

Comment

• huanghua
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.10
                • 1910

W takim razie są dwie opcje, które muszę wziąc pod uwagę, aby w miarę godnie uczestniczyć w forum...
                - wersja trudna dla mnie do przyjęcia, to zaakceptowanie wytycznych osób ciężko przechodzących swój średni wiek, wijących się w konwulsjach swej zgryzoty
                - wersja do strawienia: cieszę się radami i uwagami osób nagminnie używających wszelakich emotikonów, nawet gdy zdaży się im nie mieć nic do powiedzenia (tzw. marusiowe: rozmydlanie )

Co z tego, że Krzyś udzielił 1000 cennych rad, skoro następne 1000 osób nie zada nigdy pytania, bojąc się reprymendy Wszechmocnego.
                Eeeech... aż się zgrzałem
                W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• Chris
                  • 2004.05
                  • 812

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                  Masz jakiś stres z tego powodu? Zazdrość ciebie zżera, że jestem taki popularny? A może to ciebie w ogóle nie obchodzi?

Jeśli nie obchodzi, to nie czytaj w ogóle tego tematu. Pozwól jednym bać się, a innym cieszyć moją skromną osobą. A ja nadal będę się czepiał - ortografii, gramatyki, poglądów, które mi się nie podobają oraz sposobów ich prezentacji, które również mi się nie podobają. Będę wygłaszał same złote myśli i głębokie mądrości, w sposób wysoce autorytarny. Mam do tego pełne prawo, jako zarejestrowany użytkownik tego forum i jako obywatel posiadający pełnię praw obywatelskich.
                  żal mi Ciebie,jesteś zbyt pyszny i ślepy aby pewne rzeczy dostrzec.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23928

Panie Gryzoń, Pan dzisiaj taki poważny
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Niepotrzebnie, ja doskonale się z tym czuję. A te "pewne rzeczy", których nie dostrzegam, zwisają mi swobodnie i powiewają, tak jak wirus ptasiej grypy, którego też nie dostrzegam, i też mi nie dolega.

Powinieneś poćwiczyć trochę logikę. Ja o ciebie się nie martwię. Po co ty się masz martwić o mnie?

Comment

• Chris
                        • 2004.05
                        • 812

O moją logike to ja dbam...choćby nie przesadzając z piciem piwa i używając szarych komórek na codzień.I uważaj na ptasią grypę,bo zaczniesz jeszcze więcej gderać...

Comment

Przetwarzanie...
                        X