Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
A co boisz się Krzysia? [było: Szukam przepisu na portera]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chrisśmieszne to było na początku...teraz przeradza się w jakiś obłęd-bynajmniej dla mnie.
Po prostu -a ja dalej swoje choć to się komuś nie podobaLast edited by Pogoniarz; 2006-05-18, 17:44.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chrisśmieszne to było na początku...teraz przeradza się w jakiś obłęd-bynajmniej dla mnie.
Jeśli nie obchodzi, to nie czytaj w ogóle tego tematu. Pozwól jednym bać się, a innym cieszyć moją skromną osobą. A ja nadal będę się czepiał - ortografii, gramatyki, poglądów, które mi się nie podobają oraz sposobów ich prezentacji, które również mi się nie podobają. Będę wygłaszał same złote myśli i głębokie mądrości, w sposób wysoce autorytarny. Mam do tego pełne prawo, jako zarejestrowany użytkownik tego forum i jako obywatel posiadający pełnię praw obywatelskich.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuPozwól jednym bać się, a innym cieszyć moją skromną osobą. A ja nadal będę się czepiał - ortografii, gramatyki, poglądów, które mi się nie podobają oraz sposobów ich prezentacji, które również mi się nie podobają. Będę wygłaszał same złote myśli i głębokie mądrości, w sposób wysoce autorytarny. Mam do tego pełne prawo, jako zarejestrowany użytkownik tego forum i jako obywatel posiadający pełnię praw obywatelskich.Last edited by dkrasnodebski; 2006-05-18, 18:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekDla człowieka piśmiennego (w pełni piśmiennego) istnieje sto innych sposobów na oddanie sensu wypowiedzi.
(= )Last edited by Marusia; 2006-05-18, 18:48.
Comment
-
-
Marusiu, pozostaniemy przy swoich zdaniach.
A co do konwersacji twarzą w twarz, to jakoś nie mogę sobie przypomnieć, abyś na żywo zachowywała się wobec mnie tak, jak zdaje się to sygnalizować ostatnia mordka z wywalonym językiem. No, jakoś w realu jesteś dużo milsza.
Comment
-
-
W takim razie są dwie opcje, które muszę wziąc pod uwagę, aby w miarę godnie uczestniczyć w forum...
- wersja trudna dla mnie do przyjęcia, to zaakceptowanie wytycznych osób ciężko przechodzących swój średni wiek, wijących się w konwulsjach swej zgryzoty
- wersja do strawienia: cieszę się radami i uwagami osób nagminnie używających wszelakich emotikonów, nawet gdy zdaży się im nie mieć nic do powiedzenia (tzw. marusiowe: rozmydlanie )
Co z tego, że Krzyś udzielił 1000 cennych rad, skoro następne 1000 osób nie zada nigdy pytania, bojąc się reprymendy Wszechmocnego.
Eeeech... aż się zgrzałemW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuMasz jakiś stres z tego powodu? Zazdrość ciebie zżera, że jestem taki popularny? A może to ciebie w ogóle nie obchodzi?
Jeśli nie obchodzi, to nie czytaj w ogóle tego tematu. Pozwól jednym bać się, a innym cieszyć moją skromną osobą. A ja nadal będę się czepiał - ortografii, gramatyki, poglądów, które mi się nie podobają oraz sposobów ich prezentacji, które również mi się nie podobają. Będę wygłaszał same złote myśli i głębokie mądrości, w sposób wysoce autorytarny. Mam do tego pełne prawo, jako zarejestrowany użytkownik tego forum i jako obywatel posiadający pełnię praw obywatelskich.chickkiller :)
Comment
-
-
Panie Gryzoń, Pan dzisiaj taki poważny- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Niepotrzebnie, ja doskonale się z tym czuję. A te "pewne rzeczy", których nie dostrzegam, zwisają mi swobodnie i powiewają, tak jak wirus ptasiej grypy, którego też nie dostrzegam, i też mi nie dolega.
Powinieneś poćwiczyć trochę logikę. Ja o ciebie się nie martwię. Po co ty się masz martwić o mnie?
Comment
-
Comment