Czy posiadacie, lub zamierzacie kupić coś firmy Sony?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19260

film obejrzałem i nie czuję się w żadnym, najmniejszym nawet stopniu urażony. dużo bardziej wk... było 25 minut reklam przed seansem, dzięki którym musiałem na piechotę zap... do domu, bo mi zwiał ostatni autobus oraz 7 zł za małą colę w bufecie
    o filmie skrobnę coś w odpowiednim wątku.

Comment

• Lacriferno
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.07
      • 783

Dlaczego nikt nie nawołuje do bojkotu Siemensa, ktorego potęga rozkwitała dzięki pracy więźniów III Rzeszy, a ogromna część produkcji wytwarzana jest na potrzeby przemysłu zbrojeniowego? Dlaczego nikt nie nawołuje do bojkotowania Shell'a, który finansował krwawy przewrót w Nigerii, by dobrać się do złóż ropy naftowej w tym kraju? Dlaczego nikt nie nawołuje do bojkotowania Mc Donalda, mającego na terenie Afryki olbrzymie chronione przez uzbrojonych strażników farmy, obok których umierają z głodu ludzie? Dlaczego nikt nie nawołuje do bojkotowania marketów, gdzie pracownicy zmuszani są w warunkach nieustającego terroru do nadludzkiego wysiłku za śmieszne pieniądze? Przecież dzięki działaniom tych koncernów giną i cierpią ludzie. Ale niech najdrobniejsza krzywda stanie się jedynej słusznej religi od razu wznosi się krzyk z tysięcy gardeł. Dlatego też z przyjemnością, w granicach dostępnych funduszy, zakupię coś firmy Sony. Amen.

Comment

• bury_wilk
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.01
        • 2655

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno
        Dlaczego nikt nie nawołuje do bojkotu Siemensa, ktorego potęga rozkwitała dzięki pracy więźniów III Rzeszy, a ogromna część produkcji wytwarzana jest na potrzeby przemysłu zbrojeniowego? Dlaczego nikt nie nawołuje do bojkotowania Shell'a, który finansował krwawy przewrót w Nigerii, by dobrać się do złóż ropy naftowej w tym kraju? Dlaczego nikt nie nawołuje do bojkotowania Mc Donalda, mającego na terenie Afryki olbrzymie chronione przez uzbrojonych strażników farmy, obok których umierają z głodu ludzie? Dlaczego nikt nie nawołuje do bojkotowania marketów, gdzie pracownicy zmuszani są w warunkach nieustającego terroru do nadludzkiego wysiłku za śmieszne pieniądze? Przecież dzięki działaniom tych koncernów giną i cierpią ludzie. Ale niech najdrobniejsza krzywda stanie się jedynej słusznej religi od razu wznosi się krzyk z tysięcy gardeł. Dlatego też z przyjemnością, w granicach dostępnych funduszy, zakupię coś firmy Sony. Amen.
        Oj, bo Cię Ojciec Dyrektor prześwięci...!

Lubię kiedy się zieleni
        Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• Radegast
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.02
          • 1124

Ale jatka
          a przeciez to tylko film i to poniekad bardzo nakladowy finansowo
          Jak ktos wiezy to niech nie idzie i tyle, a jak ktos wierzy to niech sie zachwyca
          -wszak wiezrzyc w cos trzeba
          ja tam wiare pokladam w jedno-siemens nie siemens, sony nie... itd a napic sie trzeba

P.S. zanim wyrzucisz spytaj sasiada-byc moze sam wynienisie
          Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy

Comment

• Radegast
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.02
            • 1124

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
            może jakaś koszulka?

i ankieta
            Proponuje koszulke z nadrukiem DIORA
            Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy

Comment

• Latarnik
              Premium Lamplighter
              🥛🥛🥛🥛
              • 2004.06
              • 5030

W odpowiedzi na glowne pytanie, jedynymi produktami firmy Sony jakie mam/mialem sa plytki CDR lub DVDR, bo akurat innych nie bylo.
              Zawsze staralem sie unikac kupowania produktow mocno reklamowanych a w zwiazku z tym zbyt drogich. Za marke rzeba placic ale po co?

Mc Donalds'a znam tylko z opisow innych,
              Shell zawsze byl za drogi,
              Siemens - raz mialem jego komorke, ale nigdy wiecej po tym co przeczytalem
              5450 kapsli z wypitych piw
              874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
              "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
              https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
              Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
              https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

Przetwarzanie...
              X