Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes
Prawne konsekwencje spowodowane nadmiarem piwa
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesJeśli coś takiego byłoby w prawie i byłoby egzekwowane, to trzeba byłoby zamknąć wszystkie lokale z alkoholem"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacrifernopolicja podczas zajścia nie spisała naszych danych, nawet nas nie wylegitymowała
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacrifernopostanowiliśmy wyjść z baru zabierając ze sobą (...)stolik i krzesłaPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumjedyne zagrożenie to Twój kolega który przyjmując mandat przyznał się do winy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumW tym wypadku to wygląda tak, że barman się wkurzył i poprosił swojego szwagra (albo innego powinowatego) z policji by wam się dobrali do zadka.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A czy istnieje szansa, że sie mylisz, tzn. , ze policja jednak was wylegitymowala, a Wy poprostu tego nie pamiętacie (tlumaczylo by to skąd ma Wasze dane)?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KhianWidocznie nie lubi pijaków ( ja zresztą też).Last edited by Lacriferno; 2006-05-30, 14:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LacrifernoDziś kolega miał się odwoływać, ale szczegółów nie znam.
Sąsiada. Dobrze kombinowałeś.
Byliśmy zaledwie po pięciu półlitrowych piwach (piliśmy właśnie szóste), więc szansy na urwanie filmu nie było. Z racji pracy jaką wykonuję, policja mnie kojarzy, gdyż często mam z nią kontakt. Zresztą jak wspomniałem, Janów jest malutkim miasteczkiem. A mandat dotyczył wyłącznie zakłucania porządku.
Mam nadzieję, że to nie w moją stronę to określenie? Nasze zachowanie spowodowane było arogancją barmana, który chciał zamykać lokal w dwie minuty po nalaniu nam piwa i do tego zaczął się stawiać. Gdybysmy byli naprawdę pijani skończyło by się to pewnie uszkodzeniem barmana i sprzętu barowego. I konsekwencje też zapewne były by poważniejsze...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno...zakłucania...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment