MŚ - Niemcy 2006

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
    Szwedzi są w słabej dyspozycji. Niemcy nie rozegrali jeszcze żadnego meczu który potwierdzał by ich mistrzowskie możliwosći. Ja widzę Argentynę w finale.
    Argentyna też nie rozegrała meczu, który potwierdził by jej mistrzowskie aspiracje. Z Wybrzeżem była słabsza, Serbowie po 2 bramkach odpuścili, w trzecim meczu i Argentyna i Holandia nic nie grały, a we wczorajszym meczu Meksyk był lepszy.
    Ostatnia zmiana dokonana przez YouPeter; 2006-06-25, 10:03.
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Niemcy po prostu stłamsili Szwwedów. Tak jak Anglicy w pierwszej połowie. Spodziewałem się, że Szwedzi w drugiej przycisną, ale jak sędzia wywalił im zawodnika jeszcze przed przerwą, to stwierdziłem, że już po ptokach.

Mimo wszystko uważam, że Niemcy Argentyny nie przeskoczą. Chyba że z pomocą sędziów.

Comment

• kishar
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2003.10
        • 1691

Tego się właśnie obawiam pomocy sędziów dla Niemców już w 1990 im pomogli, ale mam nadzieje że Argentyńczycy sobie poradzą i ładnie rozniosą Niemców.

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar
          ... ale mam nadzieje że Argentyńczycy sobie poradzą i ładnie rozniosą Niemców.
          Pewnie ich nie rozniosą, ale powinni być o tę jedną bramkę lepsi

Comment

• żąleną
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.01
            • 13239

Następny mecz Anglii chyba sobie odpuszczę.

Comment

• babalumek
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.02
              • 1207

Holandia była jednak ciut lepsza. Ale oni zawsze mają lepszą grę niż wynik.
              MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• cielak
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.03
                • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek
                Holandia była jednak ciut lepsza. Ale oni zawsze mają lepszą grę niż wynik.
                No, a moim zdaniem, to najgorszy ze wszystkich na tym boisku był... Sędzia który przez ostatnie 20min. kompletnie stracił panowanie nad przebiegiem meczu. Kartki się sypały, choć nie zawsze słusznie i nie zawsze słuszny kolor. Ale ogólnie było ciekawie.
                zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• YouPeter
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.05
                  • 2379

Po nudnym meczu Anglii z Ekwadorem w wieczornym meczu na brak emocji nie można było narzekać. Sędzia trochę za dużo żółtych kartek pokazał a za mało czerwonych choć to i tak rekord jak na mistrzostwa.
                  Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Pinio74
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.10
                    • 3881

Sobota: Niemcy pozytywnie mnie zaskoczyli, dobra gra, no i Podolski. Meksyk zadziwiająco długo walczył z Argentyną, ale bramka w dogrywce to była, jak to mówi Gmoch, "stadiony świata"
                    Niedziela: Anglia męczyła się bardzo, szkoda, że Ekwador nie wykorzystał sytuacji sam na sam w I połowie. Mecz Portugalia - Holandia to była prawdziwa rzeźnia. 4 czerwone i 16 żółtych kartek to rekord MŚ. Ale emocji nie brakowało.
                    Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2006-06-26, 07:23.
                    BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• robox
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.11
                      • 8188

No, to wypada mi żałować, że nie dane mi było, oglądać spotkania Holandia- Portugalia Mecz Anglia- Ekwador nie zachwycił, ale ci pierwsi nie grają może pięknie, tylko skutecznie (przynajmniej jak narazie).

Comment

• kalifat
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.10
                        • 1168

Ja też nie miałem możliwości oglądania tego meczu (POR-NED), a tylko dziś rano dowiedziałem się, że sędzia wypaczył mecz, że piłkarze grali świetnie, a najgorszy był właśnie Rosjanin.
                        Ale do kuźwy, jak oglądnąłem 2 minutowy skrót, to nie powiem, żeby piłkarze (szczególnie Portugalczycy) nie dali mu do tego powodów. Figo wyjechał zełba , talent Valente zaś przerósł moje największe oczekiwania. Skopać zawodnika na wysokości barku, to duża sztuka. Na pokonanie tego wyczynu (i zadanie ciosu w głowę) chyba nie trzeba będzie długo czekać - niedługo mecz z Anglią
                        bla bla bla

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Co do meczu Anglii z Ekwadorem to nudny strasznie.
                          Kolejny to tak po obejrzeniu zastanawiałem się czy ,aby na pewno zawodnicy obydwu drużyn chcieli grać w piłkę nożną...?Tyle chamstwa i brutalności jeszcze na MŚ nie widziałem.Sędzia też był jakiś mało rozgarnięty.Holendrzy dali się jak dzieci sprowokować,zamiast na spokojnie grając w przewadze jednego zawodnika odstrzelić z mundialu Portugalię,to wdali się w przepychanki,złośliwe faule itd.

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• robox
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.11
                            • 8188

Włosi w swoim stylu mimo, że grali w dziesiątkę, pokonali w ostatnich sekundach Australię 1:0. Karny w doliczonym czasie i koniec "Kangurów". Chociaż oni w dzisiejszym meczu nie zachwycili.

Comment

• żąleną
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2002.01
                              • 13239

Niech tych Włochów szlag trafi. Razem z Anglikami.

Comment

• dkrasnodebski
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.05
                                • 2316

Ja to się słabo na tym znam ale ten karny to chyba trochę naciągany.
                                Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment