dzisiaj w nocy dowiedziałem się że domenka browar.pl została przejęta przez Żywca chyba trzeba kolejną akcję przeprowadzić
browar.pl a Żywiec
Collapse
X
-
browar.pl a Żywiec
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
zwinęli także domenkę Piwo.pl- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A co nam do tego, ze Żywiec zakupił powyższe domeny? Przecież każdy mógł je przejąć, jakikolwiek inny browar, jakakolwiek osoba prywatna. Skoro te domeny były tak istotne to czemu nikt ich nie przejął ani nie pomyślał o tym. Pytanie tylko po co?
Wydaje mi się, że problem tkwi w tym, że to Żywiec je przejąłGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Tobie widać nic do tego, że pierwotna domenka browaru nie jest "nasza". Oczywiście każdy mógł zakupić, ale nie każdego na to było stać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Heineken chyba zrobił porządek z domenami, bo browar.pl i wspomniane piwo.pl zostały przejęte przez bliżej niezidentyfikowane podmioty.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Na browar.pl była licytacja. Poszedł za całkiem niezłe pieniądze:
http://dropped.pl/bid.php?id=6358
Comment
-
-
Comment