genea, się nie poddawaj! Mój przykład dowodzi, że można zbijać wagę i degustować piwo (degustacja oznacza jednak 1, max. 2 piwa dziennie, ze wskazaniem na lagery i pszenice - są nieco mniej kaloryczne ).
Przy piwie o… odchudzaniu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzigenea, się nie poddawaj! Mój przykład dowodzi, że można zbijać wagę i degustować piwo (degustacja oznacza jednak 1, max. 2 piwa dziennie, ze wskazaniem na lagery i pszenice - są nieco mniej kaloryczne ).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzigenea, się nie poddawaj! Mój przykład dowodzi, że można zbijać wagę i degustować piwo (degustacja oznacza jednak 1, max. 2 piwa dziennie, ze wskazaniem na lagery i pszenice - są nieco mniej kaloryczne ).Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziEfektywne i trwałe odchudzanie to bardzo długotrwały i uciążliwy proces...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu Wyświetlenie odpowiedziU mnie mimo, że długotrwały to bez efektów. Jak zakładałem ten wątek ważyłem 94. Po trzech latach 89. Tragedia!
EDIT: poza tym schudłeś 6% i utrzymałeś. To też się liczy. Dramat by był jakbyś po 3 latach diety miał 104.Last edited by kopyr; 2010-04-21, 14:07.
Comment
-
-
żeby miec efekty, wystarczy regularnie co ~3h jesc wtedy utrzymujemy szybki metabolizm, do tego, czasami spojrzec na tabele żywieniową produktów w koszyku. Kropką nad i będzie dziennik posiłków który można sciągnac z internetu (vitalmax) - sukces gotowy ja w 1,5 miesiąca zrzuciłem 17kg co prawda zaprzyjaźniłem się z bieżnią ale jedzeniem zdziała się niebo więcej niż wysiłkiem fizycznym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maciass Wyświetlenie odpowiedzija w 1,5 miesiąca zrzuciłem 17kgZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Niedawno podjąłem kolejnę próba zrzucenia kilku kilogramów.
Tym razem przyjąłem system polegający na dokładnej kontroli wagi. Jem co chcę, ... ale do czasu. Wieczorem, od około godz 18-19, rozpoczynam kontrolę wagi, aby na koniec dnia ważyć mniej, niż dnia poprzedniego. Jeśli około godz. 20 ważę tyle samo lub ciut więcej niż dnia poprzedniego, nie jem już nic; jeśli sporo mniej zjadam kolacyjkę; jeśli więcej (jeszcze się tak nie zdarzyło) zamierzam spalać gramy różnorodną aktywnością. Póki co system się sprawdza. W ciągu 20 dni (4 dni pauzy na uroczystości jedzeniowo-rodzinne) ubyły 4kg.Poszukuję
Comment
-
-
witam
Ja od 7 czerwca do dziś zrzuciłem 21 kilogramów. Używam do tego Diety Dukana. Ciekawych zapraszam na priv. I przy okazji pytanie: jaka jest zawartość węglowodanów w gotowym piwie? w 0.5 litra? Ta dieta polega na ograniczeniu węglowodanów (wyeliminować się zupełnie nie da - nawet najchudszy nabiał ma węgle, tylko kurczak i jajka to czyste białko, ale ileż można) więc chcę wiedzieć jak to wygląda...od czasu do czasu wypijam kufel ( na wszelki wypadek unikam ciemnych, mocnych i mocno słodowych piw)
pozdrawiam
Bobsley
Comment
-
-
Zamierzam się odchudzić, jak na razie kończyło się na zamierzeniach. Ale tym razem zmieniłem trochę cele i priorytety, więc może się uda :]. Sama waga mało mnie interesuje, ważne aby pozbyć się brzucha a tłuszcz zastąpić mięśniami. Mam ambitne plany aktywności fizycznej i nie podjadania wieczorami, plus trochę modyfikacji diety - oczywiście piwa nie odrzucę :]. Tutaj na wsi rozrywek i tak nie ma, więc jest czas na bieganie i inne sportyJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobsley Wyświetlenie odpowiedziI przy okazji pytanie: jaka jest zawartość węglowodanów w gotowym piwie? w 0.5 litra?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobsley Wyświetlenie odpowiedziod czasu do czasu wypijam kufel ( na wszelki wypadek unikam ciemnych, mocnych i mocno słodowych piw)
Comment
-
Comment