E tam, ja wieczorem nie jadam, a jakoś nie chudnę. W zeszłym roku chodziłam na siłownie i dalo to o tyle efekt, że zebrały się mięśnie do kupy bo wagowo się nic nie zmieniło. U mnie najgorszy problem z odchudzaniem jest taki, że jak mało jem, to mogę mniej wypić piwa i to mnie boli
w zeszłym roku odstawiłem piwo na 3 tygodnie i schudłem 8 kg , ale ta dieta zagrażała życiu ,w tym roku jest rower tak okolo 200-300 km miesięcznie i .... nic waga bez zmian
E tam, ja wieczorem nie jadam, a jakoś nie chudnę. W zeszłym roku chodziłam na siłownie i dalo to o tyle efekt, że zebrały się mięśnie do kupy bo wagowo się nic nie zmieniło. U mnie najgorszy problem z odchudzaniem jest taki, że jak mało jem, to mogę mniej wypić piwa i to mnie boli
Powinniście więc ze Slavoyem postarać się o wariant Garfunkel
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Daje efekt: wrzody po 30, cukrzyca po 35, choroby układy krążenia koło 40, ostereoporoza (głownie u kobiet) po 50, śmierć koło 60... Jakoś wolę moje metody
Nader interesujące ... Nie znam ani jednej osoby czynnie uprawiającej sport, która nie miałaby kłopotów ze zdrowiem.
Zresztą wpływ sportu na na wagę jest znikomy - jeżdżę dużo na rowerze i łyżwach, bardzo dużo chodzę, ostatnio nawet codziennie pływam i jak ważyłem 112 kg, tak ważę.
Piwo ma w tym swój udział Aż strach się tu przyznać, ale jak trenowałem ostro na siłowni w zeszłym roku to przez ponad miesiąc ani kropli alkoholu nie wypiłem.
Zresztą wpływ sportu na na wagę jest znikomy - jeżdżę dużo na rowerze i łyżwach, bardzo dużo chodzę, ostatnio nawet codziennie pływam i jak ważyłem 112 kg, tak ważę.
Być może po po prostu równoważy to kaloryczność twojej diety i gdybyś nie robił tego wszystkiego, ważyłbyś dwieście.
Poza tym tak sobie myślę, że uszczerbki na zdrowiu wynikające z uprawiania sportu są daleko mniej niebezpieczne od chorób związanych z brakiem aktywności ruchowej.
EE...Najlepsza dieta jaką znam to MŻ: mniej żreć. Nie wiem, jak to się dzieje, ale działa...
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
EE...Najlepsza dieta jaką znam to MŻ: mniej żreć. Nie wiem, jak to się dzieje, ale działa...
A u mnie nie działa, bo i tak malo żrę. Po za tym niestety z upływem lat coraz ciężej się chudnie Kiedyś wystarczyło mi 2 tygodnie dietki i gimnastyki na zrzutkę 4 kg, a teraz jakoś nawet kilosa nie mogę pogonić
Jest jeszcze jedna dieta, ale wybitnie nie polecana ani przez lekarzy ani ja się pod nią nie podpiszę ("miszcz" diet wszelakich): stres długotrwały Nie da się zajeć MŻ jak się patrzy wychodzi.
A tak poważnie: im mniej piwa, tym łatwiej się zrzuca nadprogramowe kilogramy. Niestety..(mówię o sobie).
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment