Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Przy piwie o… odchudzaniu
Collapse
X
-
Dziś postanowiłam żywić się tylko wodą i trawą. Parę dni diety oczyszczającej, ale co z tego, jak w piątek jadę na piwo do Częstochowy, to zara trza będzie coś podjeść, żeby nie odpaść za wcześnie na imprezie Co, mam z tego zrezygnować??? Ni chu...lery
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDziś postanowiłam żywić się tylko wodą i trawą. Parę dni diety oczyszczającej, ale co z tego, jak w piątek jadę na piwo do Częstochowy, to zara trza będzie coś podjeść, żeby nie odpaść za wcześnie na imprezie Co, mam z tego zrezygnować??? Ni chu...lery
Nie rezygnuj! Zbyś gotów się sam usmażyć i wyobracać na rożnie, byle Wam dogodzić . TAkiej okazji nie można marnować .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireA tak poważnie: im mniej piwa, tym łatwiej się zrzuca nadprogramowe kilogramy. Niestety..(mówię o sobie).kot_z_cheshire EE...Najlepsza dieta jaką znam to MŻ: mniej żreć. Nie wiem, jak to się dzieje, ale działa....
Comment
-
-
A ja od rana zjadłam tylko trochę sałaty z koperkiem i pietruszką, a obecnie chrupię marchewkę, to wszystko przepijając mineralką. Oczywiście jeść mi sie wcale nie chce, ale jak człek ma świadomość, że se głupio postanowił się odchudzać, to zaraz ma ochotę na jakiś, na ten przykład, boczek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA ja od rana zjadłam tylko trochę sałaty z koperkiem i pietruszką, a obecnie chrupię marchewkę, to wszystko przepijając mineralką. Oczywiście jeść mi sie wcale nie chce, ale jak człek ma świadomość, że se głupio postanowił się odchudzać, to zaraz ma ochotę na jakiś, na ten przykład, boczek
ach ech, a jam wciąż niezła w teorii odchudzania, natomiast w praktyce własnie wcinam 3 kromeczkę /co prawda ciemnego i bez masełka, ale.../. ale opracowałam już sposób odpowiedniego opalania /by się nie zaginały fałdki / - przy kosiarce
tak, i wszystko przez to /te fałdki/, że mam wyczekaną ścieżkę na skróty i przestałam biegać spóźniona na wszelkie pojazdy komunikacji publicznej, wszystko przez to**** zbliża ludzi... :-]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireShlangbaum, wybacz...ale seks we wannie mozna utrata zębów przypłacić A więc to zła dieta jest
A jeśli chodzi o mnie to jem coraz mniej. Przecież na siłę nie rozciągnę żołądka. No i jak ma mnie przybyć?
Jeszcze trochę i za rok, dwa wogóle przestanę wydawać na żarcie. A ja przecież lubię żarełko...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A jeśli chodzi o mnie to jem coraz mniej. Przecież na siłę nie rozciągnę żołądka. No i jak ma mnie przybyć?
Jeszcze trochę i za rok, dwa wogóle przestanę wydawać na żarcie. A ja przecież lubię żarełko...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneMoże jak regularnie będziesz sie objadał to Ci się uda??Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA...Niby w siebie wmuszałem ale nie mogłem już więcej pomieścić i mało brakowało abym dał sobie spokój. Ale zacisnąłem zęby i jakoś rozciągnąłem ten mój żołądeczek...
Mogę się założyć o pieniądze, że to działa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkAA mój brzuch tłumaczę sobie w taki sam sposób jak mój nauczyciel który twierdzi że wiekość brzucha świadczy o sile mężczyzny.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment