A skóra Ci wisiała?
Przy piwie o… odchudzaniu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA skóra Ci wisiała?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
-
Niekoniecznie. Zależy jak się tkanka na postaci "układa". Dla mnie krytyczną wagą są 52 kg. Przy 163 cm wzrostu niby ok, a wyglądam tak, że mogłabym służyć za modelowy przykład anoreksjiMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Ciesz się, że w świat nie poszły ploty o Twojej anoreksji albo bulimii..Moi znajomi nie mogli się zdecydować: czy nie jem czy haftuje po jedzeniu. Musiałam wtedy przeprowadzić uspokajającą rozmowę z rodzicamiLast edited by kot_z_cheshire; 2006-08-02, 20:00.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNiekoniecznie. Zależy jak się tkanka na postaci "układa". Dla mnie krytyczną wagą są 52 kg. Przy 163 cm wzrostu niby ok, a wyglądam tak, że mogłabym służyć za modelowy przykład anoreksjiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireTuczyć sięBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odchudzanie skalpelem
40-letni Meksykanin Manuel Uribe Garza, mieszkający w USA, jest najgrubszym człowiekiem na świecie, waży 550 kilogramów. Wkrótce zostanie poddany operacji, podczas której chirurdzy usuną część zbędnego tłuszczu z jego ciała oraz skrócą przewód pokarmowy - pozostawią tylko 10 proc. Operacja zostanie przeprowadzona we Włoszech, w szpitalu w Modenie.
Ciekawe ile on musiał wypić piwa...
choć ja bym raczej stawiał na hamburgery.
żródło: Rzeczpospolita, za afpLast edited by jerzy; 2006-09-27, 09:22.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Dobrze, że mi przypomnieliście - od 1 października wracam na siłownię, 3 razy w tygodniu po 2-3 godziny i jakaś dietka, bo opony to do samochodu tylko potrzebuję, a coś mi przyrosło gdzieniegdzie
Comment
-
Comment