Dorwałem Meridie15 ale jak przeczytałem listę skutków ubocznych to mnie sparaliżowało. Czy ktoś zażywał to świństwo?
Odpuść sobie.
Takiego doła, jak po meridii, to chyba nie ma się po niczym. Ogólne otępienie, kołatanie pikawy, raz zimno, raz gorąco. Samopoczucie jak po wyżymaczce. Bueee...
No i co ważne dla nas facetów (i kobiałek też ) - praktycznie rzecz biorąc impotencja.
Wyrzuć to świństwo.
Odpuść sobie.
Takiego doła, jak po meridii, to chyba nie ma się po niczym. Ogólne otępienie, kołatanie pikawy, raz zimno, raz gorąco. Samopoczucie jak po wyżymaczce. Bueee...
No i co ważne dla nas facetów (i kobiałek też ) - praktycznie rzecz biorąc impotencja.
Wyrzuć to świństwo.
Ojej, co to jest - nie mówicie mi, że to jest dostępne bez recepty
Ojej, co to jest - nie mówicie mi, że to jest dostępne bez recepty
Jest na receptę. Kosztuje w okolicach 150 zł za 30 kapsułek (miesięczna kuracja). Chyba to nowość na rynku bo po promocji ma kosztować 250 zł. Głównym zadaniem leku jest spowodowanie, że nie ma się uczucia głodu i łakomstwa (działa na centralny układ nerwowy). Nie je się po piwie Główny składnik leku jest pochodną amfetaminy.
Rolek mnie wystraszył, ale skoro powiedziało się A to trzeba powiedzieć B i skorzystam.
Rolek czy korzystałeś z tego leku? Czy ktoś znajomy?
(...)
Rolek czy korzystałeś z tego leku? Czy ktoś znajomy?
Korzystałem z jego polskiego odpowiednika, mazindolu. Wykorzystałem jeden listek. Fakt, jeść się po tym nie chce, ale żyć czasami też nie.
Naprawdę nie warto rozpieprzać sobie zdrowia, zażywając ten lek. Dieta, dużo ruchu, idzie wiosna i lato, to i na rowerze posmerfować.
Tak wiem, łatwo mówić. Ale się staram
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Scriptus
Naprawdę?? muszę zacząć rodzić dzieci
A moja żona mówi, że to od piwa
Dogrzebałeś się do mojej odpowiedzi prawie sprzed roku....ale podtrzymuję. I nie zamierzam więcej chudnąć. No, może ze trzy kilogramy, ale z tym poradzę sobie bez rodzenia dzieci. . Natomiast nie mam jasności, co do Twojej wypowiedzi; czy od piwa masz brzuch jak kobieta w ciąży, czy od piwa rodzisz?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
Dogrzebałeś się do mojej odpowiedzi prawie sprzed roku....ale podtrzymuję. I nie zamierzam więcej chudnąć. No, może ze trzy kilogramy, ale z tym poradzę sobie bez rodzenia dzieci. . Natomiast nie mam jasności, co do Twojej wypowiedzi; czy od piwa masz brzuch jak kobieta w ciąży, czy od piwa rodzisz?
Mój brzuszek, no, powiedzmy szósty tydzień
jeszcze nie tragicznie, ale Twoja metoda na schudnięcie, czyli rodzenie, mi się spodobała, szkoda, że to nie takie proste dla mężczyzn, nam pozostaje tylko dużo ruchu i dietka...
Oszukujesz..;D w szóstym tygodniu to się za bardzo nie ma brzuszka. A co do metody - to jednak nie metoda, mam zaledwie dwójkę dzieci, z czego jedno ma lat 7 , a drugie 1, a "odchudzałam się" w życiu znacznie częściej. Szło mi o to, że dużo obowiązków etc., nie ma czasu jeść, dużo się biega..i samo się chudnie...
Zobaczymy, co z Mistrza zostanie po opisywanym wyżej specyfiku...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
Oszukujesz..;D w szóstym tygodniu to się za bardzo nie ma brzuszka. A co do metody - to jednak nie metoda, mam zaledwie dwójkę dzieci, z czego jedno ma lat 7 , a drugie 1, a "odchudzałam się" w życiu znacznie częściej. Szło mi o to, że dużo obowiązków etc., nie ma czasu jeść, dużo się biega..i samo się chudnie...
Zobaczymy, co z Mistrza zostanie po opisywanym wyżej specyfiku...
No tak zachwalałaś tę metodę, że już niemal uwierzyłem, że jeśli nawet nie moje 10 kg nadwagi, to mojej żony parę fałdek uda się zbić tą metodą. Trudno... jednak idę na siłownię, ..... a potem na piwo
Właściwie, to mam 2, ale dziecko może jakieś by się jeszcze przydało i pokochało, ale wiek już raczej nie na młodego tatusia
Dobry temat. Dlaczego dopiero teraz go znalazłem
Mi również przydało by się zrzucić kilka kilogramów. Obecnie ważę coś w granicach 93 kg przy 183 cm wzrostu. Waga zaczęła gwałtownie rosnąć od września tego roku kiedy to warzyłem jeszcze około 86 kg. 7 kg w poł roku Główna przyczyna był brak ruchu. Szkoła itp. Mam nadzieje, że z najdejściem ciepłych dni zaczne sie wiecej ruszać i mniej pić, choć z tym może być problem. Mam zamiar zacząć od maja Z 93 do 84 było by super
Czerwona herbata też zmniejsza apetyt. Jest taka Rooibos. Raz wypiłem i się dziwiłem, że coś głodny nie jestem. Potem doczytałem, że to taki skutek uboczny
A że jestem "słusznie zbudowany" to nie pijam jej już więcej
Generalnie czerwoną herbatę powinno się pić po posiłku, a przed zieloną
Co do tej ciąży..u mnie to jakoś nie działało Trzeba się było samemu zabrać za odchudzanie.
W moim przypadku wystarczyło ograniczenie węglowodanów, tłuszczy i cukrów i ładne kilkanaście kilo mniej i to wcale nie w takim długim okresie...
No i oczywiście sport, sport, sport..(u mnie to się ogranicza do jazdy na rowerze stacjonarnym i ćwiczeń z callanetics).
Ciągle polecają mi seks a ja zakupiłem tego roku narty do biegania ( dobra cena ! ) ale ponieważ był i jest totalny brak sniegu aby uprawiać tę dyscyplinę więc pomyślałem o kijkach do trekingu ... już mi ubyło 0,5kg - polecam wszystkim , na allegro je dostaniesz prawie za darmo !?
Comment