Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145
Wyświetlenie odpowiedzi
Przy piwie o… odchudzaniu
Collapse
X
-
5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziA o co chodzi z tą wodą z cytryną? Bo szczerze mówiąc, pije wodę z cytryna od lat i...szału ni ma.
Powinno się pić codziennie rano na czczo (pół szklanki wody+sok z połowy cytryny), osobiście już wieczorem szykuje sobie eliksir z dodatkiem miodu, rano na chwilę do mikrofali i mniam ale za jakieś dwa tygodnie odstawie miód.
Niektórzy piją też na noc, ale jak dla mnie to już przesada, na dłuższą metę może zaszkodzić ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika siostraaa Wyświetlenie odpowiedziOgólnie przyspiesza przemianę materii,
Powinno się pić codziennie rano na czczo (pół szklanki wody+sok z połowy cytryny), osobiście już wieczorem szykuje sobie eliksir z dodatkiem miodu, rano na chwilę do mikrofali i mniam ale za jakieś dwa tygodnie odstawie miód.
Niektórzy piją też na noc, ale jak dla mnie to już przesada, na dłuższą metę może zaszkodzić ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzijak efekty?
Tak serio naprawdę pomaga, osobiście po niecałym tygodniu czułam poprawę. Ciocia, której strasznie ciężko cokolwiek zrzucić, co prawda bardzo powoli, ale jednak waga ruszyła w dół
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi2) czy ten kwas (opcja bez miodu) nie wyżera żołądka (wiesz, nadkwasoty i te sprawy...)?
Comment
-
-
Może powinnam w takim razie bardziej skrupulatnie popijać? Od jutra (bo dzisiaj już za późno), zaczynam.
Ja żadnych sensacji żołądkowych nie mam. Ale jestem pies na kwaśne i tak naprawdę niewiele mnie rusza w tym względzieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziMoże powinnam w takim razie bardziej skrupulatnie popijać? Od jutra (bo dzisiaj już za późno), zaczynam.
Comment
-
-
Woda z cytryną i miodem to przede wszystkim witaminki, też kiedyś piłam rano, może do tego wrócę, wszak to smaczny eliksir. Ale bez miodu to chyba raczej sobie daruję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziWoda z cytryną i miodem to przede wszystkim witaminki,
1 łyżka spirytusu + 1 łyżka miodu + sok z połowy cytryny - naprawdę pomaga
Dodatkowo rano wspomniany bezalkoholowy
Comment
-
-
Ponad trzy tygodnie na diecie. Zero przyjemności ani piwa, ani dobrego mięsa same warzywa, chudy nabiał plus od czasu do czasu jakiś drób. Na szczęście rezultaty już są. 5,5kg mniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzirezultaty już są. 5,5kg mniej.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziani piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziCo to za bezbożna dieta? Szczególnie do Ciebie mało pasuje. Teraz żona będzie musiała opisywać piwne szlaki, a Ty tylko auto prowadzić.
Ps. Jest minus sześć kilo.
Comment
-
-
Ja zastosowałem wariant "soft".
Jem karton ("wasą" zwany) i surówki, piję mnóstwo wody, wędliny tylko drobiowe, czasem rybki, całkowicie odstawiłem sery żółte i słodycze, żadne g... typu czipsy nie wchodzą w grę.
Jadam regularnie 7.00 - 10.00 - 13.00 - 16.00 - 18.30. Zredukowałem też piwo do butelki co wieczór . Mam nadzieję, że to coś da, jeśli nie, nie wiem, z czego jeszcze będę musiał zrezygnować...
Comment
-
-
Raczej w co zainwestować. W ćwiczenia Kup jakieś wolne ciężary, ławeczkę i dajesz ogień. Z moich doświadczeń doskonale jest jeść jeszcze dużo ostrego, pić dużo kawy i jeść owoce. Wspaniały efekt termogeniczny. Aczkolwiek ja bardzo dużo i intensywnie trenuję.
A i piję najwyżej 3 piwa w ciągu tygodnia.Last edited by Maidenowiec; 2009-11-18, 11:42.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
W tym układzie to chyba moja dieta jest "soft". Nie zrezygnowałem z żółtego sera oraz jem chleb ciemny (oczywiście to wszystko w bardzo ograniczonych ilościach ale nadal jest część moje menu).Last edited by abernacka; 2009-11-18, 11:44.
Comment
-
Comment