Pancernik, tyle tortur dla marnych 10 kilo? Chyba że istotnie chodzi o ten "efekt jaja": http://www.youtube.com/watch?v=EVabL...eature=related (od 4:58)
Przy piwie o… odchudzaniu
Collapse
X
-
To zły film jest . Seksistowsko antyfeministyczny, a na dodatek wódkę w nim piją .
Wracając "do adremu", nie były to aż takie tortury, zauważyłem na koniec, że łatwiej wytrzymać jest reżim "klasztorny" niż późniejszą wersję "lajtową"...
Comment
-
-
Dziś po ponad pięciu miesiącach odchudzania moją waga odnotowała 108 kg, co daje minus dziewiętnaście kilogramów od rozpoczęcia kuracji.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2010-04-09, 07:35.
Comment
-
-
Wczoraj spotkałem nie widzianego od około 10 miesięcy kolegę. Człowiek ma pewnie gdzieś pod 50-tkę, dwójkę dorosłych dzieci i wydawał się dość normalny. Jak go pamiętam, przy wzroście ok. 170 cm "ocierał się" o wagę 110 kg. Wczoraj zeznał, że waży... 68 kg! Je głównie jabłka i sałatę, piję tylko wodę i kawę. Ostatnio ponoć nieco przytył, bo lekarz go postraszył anoreksją. Człowiek biega codziennie jakieś dziwne odległości i rozważa start w maratonie. Świat się kończy...
Aha, oczywistym jest, że go nie poznałem... .
Comment
-
-
Od trzech tygodni jestem na białkowej diecie Ducana. Efekt: - 6 kg.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Początki każdej diety są zawsze obiecujące. Najważniejsze jest, aby po pierwszych sukcesach wytrwać w przekonaniu "muszę schudnąć".
Comment
-
-
A to ja wiem. I wiem ile człowiek musi mieć w sobie samozaparcia żeby wytrwać... Na początku najbardziej brakowało mi słodyczy i piwa... Teraz juz się trochę przyzwyczaiłem...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziWczoraj spotkałem nie widzianego od około 10 miesięcy kolegę. Człowiek ma pewnie gdzieś pod 50-tkę, dwójkę dorosłych dzieci i wydawał się dość normalny. Jak go pamiętam, przy wzroście ok. 170 cm "ocierał się" o wagę 110 kg. Wczoraj zeznał, że waży... 68 kg! Je głównie jabłka i sałatę, piję tylko wodę i kawę. Ostatnio ponoć nieco przytył, bo lekarz go postraszył anoreksją. Człowiek biega codziennie jakieś dziwne odległości i rozważa start w maratonie. Świat się kończy...
Aha, oczywistym jest, że go nie poznałem... .Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziZ teorii jestem obrytyZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziOd trzech tygodni jestem na białkowej diecie Ducana. Efekt: - 6 kg.
Tak więc Genea, życzę takiego samozaparcia i dobrych efektów
(ta co od dziś z czekoladkami rozstać się musiała )
Comment
-
-
Ja od października schudłem 7 kilo. Nie robię nic specjalnego, po prostu zacząłem studia.
No może mam trochę więcej ruchu..basen, wf, droga pieszo na uczelnie.
Z 73kg . zjechałem do 66 kg.
Mierzę 176 cm. wzrostu.
Teoretycznie to mam za małą wagę do wzrostu, ale w praktyce
wcale tego nie widać."Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.Goethe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LenDo Wyświetlenie odpowiedziJa od października schudłem 7 kilo. Nie robię nic specjalnego, po prostu zacząłem studia.
No może mam trochę więcej ruchu..basen, wf, droga pieszo na uczelnie.
Z 73kg . zjechałem do 66 kg.
Mierzę 176 cm. wzrostu.
Teoretycznie to mam za małą wagę do wzrostu, ale w praktyce
wcale tego nie widać.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C Wyświetlenie odpowiedziCoś masz do maratończyków?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziTak więc Genea, życzę takiego samozaparcia i dobrych efektówZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Comment
-
Comment