przy piwie ... o modelarstwie redukcyjnym

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pieczarek
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.06
    • 5011

Obejrzałem zbliżenia. Chałupy, to faktycznie tylko zarys bryły. Ale cała reszta całkiem w porządku.

Comment

• ergie
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.05
      • 1041

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
      Czyli chałupa z czasów przedlokacyjnych o całkiem niemałej szerokości 6 metrów na Twojej makiecie ma raptem 4 milimetry szerokości. Wydaje mi się, że mogłeś pokazać tylko zarys bryły budynku, bez żadnych szczegółów. Mógłbyś wkleić jakieś zdjęcie makro z dowolnym budynkiem z makiety, może fragment jakiejś ulicy?
      I jeszcze jedno - trzymasz to w domu?
      Chałupy mają wymiary szerokośc 3mm, wysokość 3mm i długoś od 3 do 5 mm.
      Pokazane są faktycznie jedynie jako bryły, ale nie miały one zbyt wiele detali.

Natomiast wszystkie obiekty murowane są z możłiwie największą ilością detali.
      A makieta jest wykonana na potrzeby wystawy w Muzeum Historycznym Miasta Krakowa
      Attached Files
      Ostatnia zmiana dokonana przez ergie; 2006-07-07, 16:58.
      Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
      ------------------------------------------------------------------
      Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• adam16
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.02
        • 9866

Ergie - aleś trafił
        Akurat dziś czytałem o wykopaliskach na krakowskim rynku. Ta Twoja makieta wpisuje się idealnie w temat
        Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-07-07, 21:57.
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
          USA, Hawaje, Honolulu, 831 Queen St, Waikiki Brewing Company
          pebejot
          Waikiki to znana ca całym świecie słynna plaża, oraz dzielnica miasta Honolulu.
          Taką nazwę nosi też browar restauracyjny, znajdujący się w dawnej przemysłowej dzielnicy Honolulu, gdzie aktualnie budowane są wielokondygnacyjne apartamentowce.
          Okolica to także zagłębie orientalnych...
          2022-11-11, 13:51
        • darekd
          Gutmann, Untergärig
          darekd
          Browar z Titting w Górnej Bawarii to jeden z tradycyjnych browarów piw pszenicznych. A tu nagle piwo "Untergärig" czyli "Dolna Fermentacja".
          Nawet na stronie: https://www.brauerei-gutmann.de/ nie przyznają się do tego piwa. Dodatkowo nie informują nawet jakie to piwo. Jest...
          2020-11-14, 00:13
        • Twilight_Alehouse
          Identyfikacja piw domowych - piwowarzy, przyznawać się!
          Twilight_Alehouse
          Sprzątając ostatnio w piwniczce rodziców natknąłem się na cztery zapomniane butelki piwa domowego, które dawno temu musieli mi podarować jacyś mili piwowarzy. Problem w tym, że zupełnie nie pamiętam kto to mógł być...
          I tak zamierzam te piwa wypić, ale chciałbym wiedzieć, z...
          2009-08-25, 09:01
        • milena-l
          Jakie piwa kupić w prezencie - proszę o pomoc / poradę
          milena-l
          Hej!

Znalazłam to forum dzięki wujkowi Google szukając rozwiązania pewnego banalnego piwnego problemu Piszę "banalnego", bo dla Was jako dla ekspertów na pewno jest banalny a ja nie bardzo wiem, gdzie szukać a sprzedawcy w sklepach ostatnio mi kiepsko doradzili......
          2016-08-05, 09:51
        • Antyxian
          Antyxian Paweł wita
          Antyxian
          Witam Serdecznie Panie i Panów

Nazwali mnie Paweł i tak już pozostało i w papiery wpisało.
          Swoją przygodę piwowarską rozpocząłem chwile po powrocie na stare, już odremontowane śmieci.
          Mam zimną piwniczkę w której przy obecnych 34 stopniowych upałach temperatura...
          2015-07-07, 18:31
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...