Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
Przyznaj się Marusiu, przyznaj .
Ja bym się przyznała, ale temat ten był w dziale Piwo ogólnie, a to nie mój rejon, bo tu rejonizacja, panie
Tera co innego, mogę przy tym słoniku pogrzebać
P.S. Coś czuję, że to będzie głupawka tygodnia
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2006-07-15, 10:24.
Będzie z tego głupawka tygodnia . Art się przyznał, ale wcale nie podał powodów nazwania. I ja teraz wcale nie wiem, czy nie lubi męczyć słonika, czy nie lubi różowego słonika, czy nie lubi męczyć, czy nie lubi...ratujcie mnie .
Moje słowa wywarły tak mocne wrażenie że "góra" podjęła decyzję, iż nie można milczeć w tym temacie!!!! Słonik jest na wykończeniu: APELUJEMY więc o spokojne wypicie piwka przez Słonika na siedząco!!!!
Mysle, ze to wy drogie panie chce te sloniatko do czegos zmuszacz nazywajac swe zapedy jego wyzwoleniem. Ja tam w tej rozowosci nie widze ani troche grymasu, zmeczenia czy jakiegokolwiek gestu pomocy. Dajcie sie mu na rozowo wybiegac, wyskakac, a browarka chlopak niech walnie robiac salto, a nie gnijac pod drzewem
Napisalem chlopak, a tak naprawde to nie wiem czy to nie dziewczynka. Czy moze ktos sie orietuje?
Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...
Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.
Nie wiem dlaczego kupując to piwo we włoskiej knajpce Birra Cerqua (gościnne krany) byłem przekonany, że jest to włoskie piwo. Może dlatego, że nazwa brzmiała dość tajemniczo (nie angielsko) i po szybkim sprawdzeniu co ta nazwa oznacza nie wzbudziło to moich wątpliwości. A powinno, ale...
Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...
Dlaczego od jakiegoś czasu powiadomienia e-mail o nowej odpowiedzi nie przychodzą z 'klikalnym' linkiem, tylko trzeba jak za króla ćwieczka kopiować link do przeglądarki?
Comment