Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
W Hanysowie tkiej musztardy nie widziałem.Może za daleko od żródła?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
W całej Wielkopolsce tej musztardy nie ma, co nie znaczy, że jest nie do zdobycia (patrz info o konkursie).
Moim faworytem jest jałowcowa.
„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Musztardy Gambrinsusa są dostępne u mnie pod domem w sklepie "Chata Polska".
Jest to sklep sieciowy, więc może we wszystkich są te musztardy.
Sieć obejmuje województwa wielkopolskie, lubuskie, kujawsko-pomorskie, zachodniopomorskie i dolnośląskie.
Musztardy Gambrinsusa są dostępne u mnie pod domem w sklepie "Chata Polska".
Jest to sklep sieciowy, więc może we wszystkich są te musztardy.
Sieć obejmuje województwa wielkopolskie, lubuskie, kujawsko-pomorskie, zachodniopomorskie i dolnośląskie. http://www.chatapolska.pl/index.php?s=3
Szkoda, że nie przeczytałem tego wcześniej, bo byłem przejazdem we Wrocku i nawet byłem w sklepie tej sieci (przy skrzyżowaniu Piłsudskiego ze Świdnicką).
U mnie tych musztard nie widziałem, ani sklepów tej sieci.
w skrzynce zaczęły pojawiać się pierwsze recenzje - dzięki mam nadzieję że będzie ich więcej, bo przecież Bakłażanek nie może zgarnąć wszystkich nagród
w skrzynce zaczęły pojawiać się pierwsze recenzje - dzięki mam nadzieję że będzie ich więcej, bo przecież Bakłażanek nie może zgarnąć wszystkich nagród
Spoko - mam obydwie musztardy i od trzech dni testuję na wszyskie strony miodową. I notuję, notuję, notuję ...
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-07-25, 20:19.
Comment