Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Konkurs LXXXII - Na tropie Musztardy Krakowskiej Gambrinusa - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonLepiej nie - jeszcze Wujcio zrobi z tego film i będzie awantura
Comment
-
-
W Hanysowie tkiej musztardy nie widziałem.Może za daleko od żródła?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
W całej Wielkopolsce tej musztardy nie ma, co nie znaczy, że jest nie do zdobycia (patrz info o konkursie).
Moim faworytem jest jałowcowa.„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Last edited by jerzy; 2006-07-21, 19:26.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotW Hanysowie tkiej musztardy nie widziałem.Może za daleko od żródła?Last edited by adam16; 2006-07-21, 20:58.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyMusztardy Gambrinsusa są dostępne u mnie pod domem w sklepie "Chata Polska".
Jest to sklep sieciowy, więc może we wszystkich są te musztardy.
Sieć obejmuje województwa wielkopolskie, lubuskie, kujawsko-pomorskie, zachodniopomorskie i dolnośląskie.
http://www.chatapolska.pl/index.php?s=3
U mnie tych musztard nie widziałem, ani sklepów tej sieci.
Comment
-
-
w skrzynce zaczęły pojawiać się pierwsze recenzje - dzięki mam nadzieję że będzie ich więcej, bo przecież Bakłażanek nie może zgarnąć wszystkich nagród- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTw skrzynce zaczęły pojawiać się pierwsze recenzje - dzięki mam nadzieję że będzie ich więcej, bo przecież Bakłażanek nie może zgarnąć wszystkich nagródLast edited by adam16; 2006-07-25, 20:19.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment