A ja doszedłem do tego, że szkoda mi marnować tej musztardy przez mieszanie jej z kiełbasą. Miodową jadam sobie samą małą łyżeczką i nie za bardzo mogę przerwać takie wyjadanie.
Konkurs LXXXII - Na tropie Musztardy Krakowskiej Gambrinusa - komentarze
Collapse
X
-
Kurczę, tyle rozpisywać się w temacie musztardy?
No to może znajdzie się chętny do wysłania mi jej do oceny? Listonosz przynosił mi juz rózne cuda do domu, ale żeby musztardę...
No ale ta reklama Pieczarka...
Gambrinus: teraz to juz muszę ja mieć!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BKurczę, tyle rozpisywać się w temacie musztardy?
No to może znajdzie się chętny do wysłania mi jej do oceny? Listonosz przynosił mi juz rózne cuda do domu, ale żeby musztardę...
No ale ta reklama Pieczarka...
Gambrinus: teraz to juz muszę ja mieć!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseGdyby ktoś chciał wysłać, to ja też chętnie. Płatne z góry przelewem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTGdzie można zdobyć Musztardę Krakowską?
1) Musztarda jak na razie jest dostepna w wybranych miastach w Polsce - bardzo proszę o kontakt mailowy - z bratem Gambrinusa: Zbyszkiem, który chętnie wskaże Tobie sklep w okolicy: info@hf.com.pl - lub ze mną (ale mam mniejsze rozeznanie).
2) a dla osób, które bardzo chcą wziąć udział w konkursie ale po sprawdzeniu dostępności u Zbyszka okazałoby się, że w ich regionie "Musztardy Krakowskiej" jeszcze nie ma:
proszę o kontakt na PW - kilku osobom mogę podesłać musztardę Gambrinusa drogą pocztową - pod warunkiem oczywiście że nadeślą swoją recenzję.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykPanowie a może byście tak przeczytali temat bezpośrednio dotyczący konkursu. Tam jest wyjasnione, jak można wejść w posiadanie musztrdy:
No i miałem życzliwy odzew!
Maggyk - Ty zmierzluchu!
Comment
-
-
Ja jej jeszcze w sklepie nie widziałem - czy jest już w sprzedaży w wersji w szklanych musztardówkach, czy tylko w plastikowych tubkach? Interesuje mnie na razie tylko w szklanych opakowaniach, bo zamierzam skompletować serwis na 12 osób
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerJa jej jeszcze w sklepie nie widziałem - czy jest już w sprzedaży w wersji w szklanych musztardówkach, czy tylko w plastikowych tubkach? Interesuje mnie na razie tylko w szklanych opakowaniach, bo zamierzam skompletować serwis na 12 osób
Comment
-
-
w wątku konkursowym masz namiary na odpowiednio zorientowaną osobę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ponieważ koniec konkursu już bliski - pragnę przypomnieć zapominalskim którzy pobrali musztardę bezpośrednio ode mnie o zaległych recenzjach / opisach.
oczywiście chętnie też przyjmę recenzje od osób które musztardę nabyły we własnym zakresie ale mi jeszcze swej twórczości nie podesłały.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
z przykrością stwierdzam że z wypowiadających się w tym temacie osób - tylko od trzech otrzymałem opisy/recenzje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuSorry, ja zeżarłem otrzymaną musztardę w Żywcu, więc nie do końca pamiętam jej walory. A druga porcja dopiero czeka w kolejce - mam dużą nadwyżkę musztard lokalnych, które są konsumowane w kolejności otrzymania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
skończył się w sobotę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment