Dzięki za gratulacje Ciężka runda,oj nasi kopacze są strasznie nieprzewidywalni i do tego ile ja punkntów natraciłem na super zaciągu Antonio i Dawido.W drugiej stracę pewnie jeszcze więcej,ale nic to przecież nie muszę wygrać,mogę być jak zwykle drugi Grupa pościgowa jest tuż tuż.Wystarczy wytypować trzy mecze zgodnie z końcowym wynikiem na boisku i sunie się w górę tabeli jak torpeda
Piersza kolejka wiosenna ma być rozegrana 3 i 4 marca.
Mam nadzieję, że do mojego powrotu z Sopotu tj. 18 lutego wyklaruje się sytuacja, kto na wiosnę będzie grał w naszej I Przekrętklasie i będę mógł podać oficjalnie zestaw par.
Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.
Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...
Ech, żaden z browar-bizowych ceprów jeszcze nie założył nowego wątku...?
Jadąc na początku września w słowackie Tatry specjalnie zmusiłem się do wjechania do Zakopanego, żeby obejrzeć ten przybytek.
Browar restauracyjny mieści się w jednym z kluczowych punktów narodowego...
1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2009/2010 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został nim Ahumba.
2. Na tydzień- dwa przed pierwszym udanym kopnięciem futbolówki w sezonie,...
1. Przed rozpoczęciem rozgrywek sezonu 2008/2009 jednogłośnie (jednym moim głosem) wybrałem mistrza ceremonii, prowadzącego całą zabawę. Został nim Ahumba.
2. Na tydzień-...
Comment