Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
Typery - OE 2006/2007
Collapse
X
-
Dzięki
A teraz to pewnie odwiozą mnie do Wrocka, bo skąd mogłem mieć taką wiedzę?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Moje gratulacje albeertosie
Mam nadzieję że w nowym sezonie nie zaśpię i zacznę zabawę od początku
Podziękowania dla Ahumby za wyśmienitą zabawę
I dla wszystkich, którzy brali w tym udział, bo bez Was by tego nie było.
Wasze zdrowie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziDzięki
A teraz to pewnie odwiozą mnie do Wrocka, bo skąd mogłem mieć taką wiedzę?
Comment
-
-
Przypominam o piwkach dla zwycięzcy.
Mam też dobrą wiadomość.
Znalazł się sponsor drobnych upominków piwnych dla zwycięzców następnej edycji typerów.
Rozpatruję też możliwość prowadzenia jeszcze jednej punktacji - drużynowej. Drużyny to oczywiście kibice jednej z drużyn grających w I lidze. Sorry Pogoniarz, Wujcio i wilku.
Pomysł dopiero w opracowywaniu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi(...) Rozpatruję też możliwość prowadzenia jeszcze jednej punktacji - drużynowej. Drużyny to oczywiście kibice jednej z drużyn grających w I lidze. Sorry Pogoniarz, Wujcio i wilku.
Pomysł dopiero w opracowywaniu.
1. Założę się, że nie skompletujesz wszystkich drużyn "typerów" I-ligowych. Są tu jacyś kibice np. Górnika czy Sosnowca? Może się okazać, że będzie trzeba "dokompletować" ligę... Zresztą liczebność poszczególnych drużyn będzie różna - sugeruję wprowadzić klasyfikację wg średniej. I nie wiem, czy drużyna jednoosobowa (Jaga w osobie Pieci?) jest jeszcze drużyną?
2. Ja nie wiem, czy w ogóle będę się bawił w przyszłym sezonie. Gdyby wszystkie kolejki były tak przewidywalne, jak ostatnia to pewnie tak. Ale na dzień dzisiejszy wątpię.
3. Nie przeprosiłeś Pinia... chyba, że wiesz o czymś, o czym inni nie wiedzą
4. Ostateczną tabelę tego sezonu poznamy pewnie dopiero w chwili startu nowej oranżowej (o ile nie później...). Mogą być jeszcze karne degradacje, odwołania, nieprzyznania licencji, odwołania, odwołania od odwołań...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi3. Nie przeprosiłeś Pinia... chyba, że wiesz o czymś, o czym inni nie wiedząWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziCzyżbym coś przespał, czy upał spowodował, że nie kumam o co chodziLast edited by Pinio74; 2007-05-30, 06:35.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Raczej upał... Zasugerowałem się, że znasz już może jakieś przecieki z komisji licencyjnej, iż ktoś z nowych pierwszoligowców nie dostanie "papieru"...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziRaczej upał... Zasugerowałem się, że znasz już może jakieś przecieki z komisji licencyjnej, iż ktoś z nowych pierwszoligowców nie dostanie "papieru"...BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Mylisz się - jeżeli któryś z wchodzących drugoligowców nie uzyska licencji na jego miejsce pozostają kolejni spadkowicze z I ligi (z wyłączeniem dyscyplinarki) - czyli Wisła jest pierwsza w kolejności. Następna (gdyby jeszcze jakiś klub awansujący lub ekstraklasowy miał nie dostać) byłaby Pogoń (o ile dostałaby licencję...), dopiero potem kolejne kluby z II ligi.
Natomiast gdyby Sosnowiec miał zostać ukarany degradacją za "handelek", to w tej sytuacji wchodzi kolejny II-ligowiec. Taki to uroczy pieprznik mamy w polskiej piłce ligowej...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment