Typery - OE 2006/2007

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
    Typery w Lidze Mistrzów też były nasze
    Dopiero teraz tam zajrzałem Gratuluję

Comment

• Pinio74
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 3881

Wielkie dzięki dla Ahumby za prowadzenie zabawy i gratualcje dla zwycięzców . Do następnego sezonu.
      BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• albeertos
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 2313

Dzięki

A teraz to pewnie odwiozą mnie do Wrocka, bo skąd mogłem mieć taką wiedzę?
        (_)>
        Nigdy się nie poddawaj!!!
        Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
        Lech jest tam gdzie jego wiara
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• mgiełka26
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2006.09
          • 535

Moje gratulacje albeertosie

Mam nadzieję że w nowym sezonie nie zaśpię i zacznę zabawę od początku
          Podziękowania dla Ahumby za wyśmienitą zabawę
          I dla wszystkich, którzy brali w tym udział, bo bez Was by tego nie było.
          Wasze zdrowie

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedzi
            Dzięki

A teraz to pewnie odwiozą mnie do Wrocka, bo skąd mogłem mieć taką wiedzę?
            Wpadłeś, Fryzjer

Comment

• Ahumba
              🥛🥛🥛🥛
              • 2001.05
              • 9056

Przypominam o piwkach dla zwycięzcy.
              Mam też dobrą wiadomość.
              Znalazł się sponsor drobnych upominków piwnych dla zwycięzców następnej edycji typerów.
              Rozpatruję też możliwość prowadzenia jeszcze jednej punktacji - drużynowej. Drużyny to oczywiście kibice jednej z drużyn grających w I lidze. Sorry Pogoniarz, Wujcio i wilku.
              Pomysł dopiero w opracowywaniu.
              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• piotrsh
                Porucznik Browarny Tester
                • 2003.07
                • 435

Lepiej późno niż wcale. Dzięki wszystkim za zabawę, serdecznie gratuluję zwycięscy.
                Ahumba wykonał jak to się mówi kawał dobrej roboty - dzięki
                Wasze zdrowie
                Pawełek 11.12.2006 godz. 14.51

Comment

• Wujcio_Shaggy
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.01
                  • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
                  (...) Rozpatruję też możliwość prowadzenia jeszcze jednej punktacji - drużynowej. Drużyny to oczywiście kibice jednej z drużyn grających w I lidze. Sorry Pogoniarz, Wujcio i wilku.
                  Pomysł dopiero w opracowywaniu.
                  Eeee, dlaczego sorry?
                  1. Założę się, że nie skompletujesz wszystkich drużyn "typerów" I-ligowych. Są tu jacyś kibice np. Górnika czy Sosnowca? Może się okazać, że będzie trzeba "dokompletować" ligę... Zresztą liczebność poszczególnych drużyn będzie różna - sugeruję wprowadzić klasyfikację wg średniej. I nie wiem, czy drużyna jednoosobowa (Jaga w osobie Pieci?) jest jeszcze drużyną?
                  2. Ja nie wiem, czy w ogóle będę się bawił w przyszłym sezonie. Gdyby wszystkie kolejki były tak przewidywalne, jak ostatnia to pewnie tak. Ale na dzień dzisiejszy wątpię.
                  3. Nie przeprosiłeś Pinia... chyba, że wiesz o czymś, o czym inni nie wiedzą
                  4. Ostateczną tabelę tego sezonu poznamy pewnie dopiero w chwili startu nowej oranżowej (o ile nie później...). Mogą być jeszcze karne degradacje, odwołania, nieprzyznania licencji, odwołania, odwołania od odwołań...

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Ahumba
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi
                    3. Nie przeprosiłeś Pinia... chyba, że wiesz o czymś, o czym inni nie wiedzą
                    Czyżbym coś przespał, czy upał spowodował, że nie kumam o co chodzi
                    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Pinio74
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.10
                      • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
                      Czyżbym coś przespał, czy upał spowodował, że nie kumam o co chodzi
                      Chodzi pewnie o to, że Wisła Płock (której kibicuję) spadła do II ligi, więc nie mógłbym brać udziału w lidze drużynowej, chyba, że jakimś cudem (ciekawe jakim? ) Wisła nie spadnie...
                      Last edited by Pinio74; 2007-05-30, 06:35.
                      BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Wujcio_Shaggy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.01
                        • 4628

Raczej upał... Zasugerowałem się, że znasz już może jakieś przecieki z komisji licencyjnej, iż ktoś z nowych pierwszoligowców nie dostanie "papieru"...

Comment

• Pinio74
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.10
                          • 3881

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi
                          Raczej upał... Zasugerowałem się, że znasz już może jakieś przecieki z komisji licencyjnej, iż ktoś z nowych pierwszoligowców nie dostanie "papieru"...
                          O ile się nie mylę, to jest tak: jeżeli jakiś z nowych pierwszoligowców nie dostanie papieru (aktualnie Ruch, Zagłębie S., Jagiellonia i Polonia B.) to w kolejce są drużyny następne w kolejności w tabeli II ligi, czyli Lechia i Polonia W. Drużyny spadające z OE mogą się ewentualnie utrzymać, w przypadku kłopotów licencyjnych aktualnych I - ligowców (mówi się coś o ŁKS).
                          BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Wujcio_Shaggy
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.01
                            • 4628

Mylisz się - jeżeli któryś z wchodzących drugoligowców nie uzyska licencji na jego miejsce pozostają kolejni spadkowicze z I ligi (z wyłączeniem dyscyplinarki) - czyli Wisła jest pierwsza w kolejności. Następna (gdyby jeszcze jakiś klub awansujący lub ekstraklasowy miał nie dostać) byłaby Pogoń (o ile dostałaby licencję...), dopiero potem kolejne kluby z II ligi.

Natomiast gdyby Sosnowiec miał zostać ukarany degradacją za "handelek", to w tej sytuacji wchodzi kolejny II-ligowiec. Taki to uroczy pieprznik mamy w polskiej piłce ligowej...

Comment

Przetwarzanie...
                            X