Skąd ja to znam...Sama za nic nie sprawdzę nawet czy napisy są dopasowane do filmu. MUSI być towarzystwo i ręczniczek na głowę
Jak minął weekend?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireJa też, ale ze względu na "zbytnią skłonność do przeżywania" staram się sobie je dawkować...Na razie mam przerwę właśnie po Ringach
(...)
Aha, Widziałem też ostatnio japońską " Czarną Wodę"Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
"Klątwę" widziałam. Na "Czarną wodę" się nie zdecydowałam. Bo jakby mi zaczął kran w nocy kapać, znelźliby mnie dopiero, jakby sąsiadom zaczął "aromat" przeszkadzaćLast edited by kot_z_cheshire; 2006-08-14, 10:48.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireSkąd ja to znam...Sama za nic nie sprawdzę nawet czy napisy są dopasowane do filmu. MUSI być towarzystwo i ręczniczek na głowę
Comment
-
-
A jeszcze tylko dodam, że życie w nieświadomości jest czasem takie miłe.. . Widziałam nową fotkę Marusi i wydała mi się zabawna, i kojarzyła mi się zgoła nie z horrorem . No, a teraz to mi wyobraźnia spokoju nie daje : po co Ona wyłazi z tego koła? Wcale nie chcę zgadnąć..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelNo, a teraz to mi wyobraźnia spokoju nie daje : po co Ona wyłazi z tego koła? Wcale nie chcę zgadnąć..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel(...) świeża, umyta, naga...seksu pragnie... (...)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Weekend minął bojowo w Kłodzku: http://www.dawneklodzko.info/index.p...dni_twierdzy_2
Ale dwie noce pod gołym niebem (jedna na warcie, druga na sienniku) dają się we znaki - kolana krzyczą, że dość.
Comment
-
-
Mój też był bojowy. Sobotę spędziłem z sekatorami w dłoniach, walcząc z zielnią. Efekt spodobał się rodzinie, najbardziej szwagierce, której przed oknem rosła wysoka wiśnia. Nadal rośnie, ale już taka wielka nie jest. Niedziela upłynęła na kolejnym podejściu do uporządkowania dubletów. Spękałem w połowie Europy.
Comment
-
-
No cóz moge powiedzieć...Z wielkich planów weekendowych udało mi sie zrealizować aż jeden..Ale za to mam kilka osiągnięć ponadplanowych: załatwienie komputera i dowiedzenie się, ile kosztuje naprawa. W związku z wiedzą miałam motywację do degustacji...Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Weekend minął bojowo. Zostałem wzięty do niewoli i rozstrzelany, a potem drugi raz rozstrzelany przez swoich jako dezerter.
Comment
-
Comment