Niech wreszcie minie - piątek w robocie, sobota w robocie, niedziela w robocie.
Jak minął weekend?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNie twierdzę, że nie były niebieskie, pytanie tylko - po co? Przecież taką lśniącą niebieską armatę widać było pewnie z dziesięciu kilometrów albo i dalej. Mało maskujący to kolor...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNie twierdzę, że nie były niebieskie, pytanie tylko - po co? Przecież taką lśniącą niebieską armatę widać było pewnie z dziesięciu kilometrów albo i dalej. Mało maskujący to kolor...
Używanie różnokolorowych mundurów i oznakowań pozwalało z kolei w czasie bitwy z grubsza rozpoznać swoich i przeciwnika.
Comment
-
-
U mnie podobnie. Znaczy zmokłem. W piątek mimo deszczu postanowiliśmy z Żoneczką dokończyć roboty przy domu. Trzeba było wypłukać "nieco" grysu do wysypania a, że robota mokra, to i aura nie przeszkadzała. W sobotę wybrałem się do pracy rowerem. U mnie na wsi nie padało. Po kilku kilometrach okazało się, że pogoda do zjawisko dynamiczne i do roboty dotarłem przemoczony. A w niedzielę to był taki zapieprz, że byłem mokry od potu; do domu dotarłem o 22.30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireJeszcze nie minął Mam wolne ...mniam
Comment
-
-
Bosko nieprawdaż?
(Marusiu, a powiem Ci, że przez to Twoje zdjątko, to jedną noc prawie spać nie mogłam. Jak sobie film przypomniałam, to pozostało mi tylko wyłączenie kompa i zeniesienie gdzieś w ustronne miejsce. Bo ja tam nie wiem co mi wylizie. I Broń Boże nie mam Ciebie na myśli, tylko wiesz..Ja po Ringu dłuuuuuugo spać nie mogłam...)Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Hihihi..Też jestem zdziwona. Lekko zaprawia goryczą ten weekend fakt, że będę miała krótszy jakowyś w listopadzie. I to tak porządnie: INWENTURA w pracyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
(Marusiu, a powiem Ci, że przez to Twoje zdjątko, to jedną noc prawie spać nie mogłam. Jak sobie film przypomniałam, to pozostało mi tylko wyłączenie kompa i zeniesienie gdzieś w ustronne miejsce. Bo ja tam nie wiem co mi wylizie. I Broń Boże nie mam Ciebie na myśli, tylko wiesz..Ja po Ringu dłuuuuuugo spać nie mogłam...)Last edited by Marusia; 2006-08-14, 10:04.
Comment
-
-
W niedzielę zrobiliśmy sobie relaksujący dzień przy japońskich horrorach - "Infekcja" i "Wizje" - to tak a propo omawianego przez Was Ringu (aha, jeszcze widziałem ostatnio Ring 0, czyli opowiadający o tym co się działo przed samym Ringiem)
PS. Jestem fanem azjatyckiego kina grozy
A sobota to czysty relaksik, pobudka ok 8 rano, snaidanko i kolejna trasa: Opoczno (w poszukiwaniu murów miejskich) - Majkowice (po raz drugi ruiny zameczku, tym razem udało mi się znaleźć 3 piwnice) - Bąkowa Góra (również po raz drugi, ruiny dworu) - Chełmo (pałac powstały z przebudowanego dworu obronnego, udało się spenetrować piwnice będące napewno XVI-wiecznymi) - Silniczka (zbór ariański) - Radoszyce (relikt zamku w postaci winiarni) - Stary Kazanów (relikty dworu obronnego).Last edited by becik; 2006-08-14, 10:19.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikPS. Jestem fanem azjatyckiego kina grozy
Marusiu, dziękuję bardzo...ale odpalając w nocy kompa mogłabym tego nie przeżyć...Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
ja tez jestem fanką tego kina, ale tylko jak Slavoy jest, sama nie oglądam
Comment
-
Comment