Eeee tam, białogłowy...Wolę tego smoka, który pilnuje. W razie, jakby zapalniczka wysiadła, zawsze ma ogień....
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-08-08, 21:37.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Dajmy na to, że ART się zgodzi, ale co na to Ministerstwo Edukacji ?
Chyba nie powinno mieć zastrzeżeń..Bo to w końcu świadectwo naszego patriotyzmu: i to, jak się przed wrogami dzięki tym murom broniliśmy i to, że się teraz interesujemy świadectwami czasów, w których duch był niezłomny, dusza szlachetna i nie było unii
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-08-08, 21:45.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Uważajcie, bo jeszcze komuś się nie spodoba Wasza wymiana zdań (myślę o forumowiczach) i przywoła Moderatora
A przy okazji dzięki Cez za zrozumienie. Przyznam, że dzięki takim ludziom jak Ty chce się żyć
Cóż mogę rzec...I dzięki Marusi
Chociaż mój piękny plan, aby trafić do przechmielin spalił na panewce....(Bombadil był niewinny!!!! Nic nie wiedział o niecnym planie)
Dobra, dobra, my tu gadu, gadu a czy Ty, Obywatelu, oddałeś swój głos w ankiecie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
A jakby Ci się trafiła (jak osłowi) smoczyca
Grunt, że ogień będzie....A z pociągiem fizycznym niegatunkowym sobie poradzę
Czynne od 16 do 2. Naście miejsc na hokerach trochę na normalnym poziomie. 14 kranów. Nie moj klimat. Ale doceniam pozostawienie gołej cegły
co na kranach na zdj...
Comment