Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez
Dajmy na to, że ART się zgodzi, ale co na to Ministerstwo Edukacji?
Collapse
X
-
Eeee tam, białogłowy...Wolę tego smoka, który pilnuje. W razie, jakby zapalniczka wysiadła, zawsze ma ogień....Last edited by kot_z_cheshire; 2006-08-08, 21:37.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesDajmy na to, że ART się zgodzi, ale co na to Ministerstwo Edukacji ?Last edited by kot_z_cheshire; 2006-08-08, 21:45.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ceznajwyżej staniemy muremMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Uważajcie, bo jeszcze komuś się nie spodoba Wasza wymiana zdań (myślę o forumowiczach) i przywoła Moderatora
A przy okazji dzięki Cez za zrozumienie. Przyznam, że dzięki takim ludziom jak Ty chce się żyćPoszukuję
Comment
-
-
Cóż mogę rzec...I dzięki Marusi
Chociaż mój piękny plan, aby trafić do przechmielin spalił na panewce....(Bombadil był niewinny!!!! Nic nie wiedział o niecnym planie)
Dobra, dobra, my tu gadu, gadu a czy Ty, Obywatelu, oddałeś swój głos w ankiecie?Młode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A jakby Ci się trafiła (jak osłowi) smoczycaMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireCóż mogę rzec...I dzięki Marusi
Cez był pod ręką no i jakby nie zainteresowany
Ukłony Wam Dwojgu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshirea czy Ty, Obywatelu, oddałeś swój głos w ankiecie?Poszukuję
Comment
-
Comment