Typery - Liga Mistrzów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9136

Gratuluję zwycięzcy.
    W związku z tym, że wykruszyło się bardzo dużo typerów ( wostatniej kolejce na 31 zawodników typowało tylko 19), a podliczając punkty też muszę ich brać pod uwagę, a czasu to zabiera sporo rezygnuję z dalszego prowadzenia typerów LM. Może ktoś inny będzie chciał się w to bawić. Ja zapraszam wszystkich chętnych do typerów Naszej AferaLigi (jak znajdą się drużyny, które będą mogły grać).
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• MirekG25
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2006.08
      • 25

Gratulacje dla zwycięzcy i typerów z dwóch pozostałych "medalowych pozycji". Chciałbym podziękować Ahumbie za możliwość fajnej zabawy jak również wszystkim biorącym w niej udział.
      Wasze
      ..........................................

Comment

• baklazanek
        † 2014 Piwosz w Raju
        • 2001.08
        • 3562

Gratulacje dla Anteksa za zawycięstwo. I podziękowania dla Ahumby za świetnie wykonaną pracę.
        Wasze zdrowie!

Comment

• Pinio74
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.10
          • 3881

Gratulacje dla zwycięzców Dzięki Ahumba za kawał dobrej roboty.
          BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
            Rosja, Moskwa, Abelmanowskaja 4a, 1516 Pub & Brewery
            e-prezes
            Data jest znacząca i odnosi się do wydarzeń wojny polsko-rosyjskiej, ale odstawiając historię i politykę nie żałuję, że wpadłem. Smaczny stout, którego wersję butelkową już piłem, ale naprawdę bardzo dobry RiS Double Swan dojrzewany w beczce, którego dostałem próbkę. Imperial Porter...
            2019-06-29, 18:43
          • e-prezes
            Rosja, Moskwa, Niżnyj Susalnyj pereułok 5, Poet Brewery & bar
            e-prezes
            O ile opisywany przeze mnie Jawspot ma swój klimat to jednak nie przebije Tego. Jest to browar rzemieślniczy z taproomem w otoczeniu książek. Znani rosyjscy autorzy i znane pozycje światowej klasyki w przekładzie. Jest może ciut za głośno by czytać, Ale może to późno popołudniowa pora...
            2019-06-29, 18:29
          • e-prezes
            Rosja, Moskwa, Mikołajska 25, Jawspot
            e-prezes
            Jeden z firmowych punktów degustacji browaru Jaws - tap roomów znaczy się. Ten akurat ma dobrą lokalizację blisko centrum i z racji, że znajduje się na ostatnim piętrze centrum handlowego roztacza się piękny widok na Łubiankę. Co to jest nie muszę chyba dodawać.

20 kranów...
            2019-06-29, 14:16
          • heckler
            Czechy, Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
            heckler
            Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
            2025-01-17, 10:05
          • kaczka116
            Bazyliszek, Halo Moskwa? Tu Jamajka!
            kaczka116
            Piwo gotowe do oceny
            2018-06-11, 16:18
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...