byłeś w M1 i nie wpadłeś odwiedzić kolegi?
Praca E-prezesa w Praktikerze
Collapse
X
-
Wydzielono z tego tematu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Mogę sobie założyć wątek: Praca siostry Shlangbauma w Pe-eS-E-SieLast edited by Shlangbaum; 2006-09-18, 00:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumMogę sobie założyć wątek: Praca siostry Shlangbauma w Pe-eS-E-SieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxPodrzuciłaś Marusi, niech się ona teraz martwi co z tym fantem zrobić .Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA co wg Ciebie miałam zrobić z tą dyskusją? Do przechmielin
Comment
-
-
Ja postuluję za utworzeniem działu: "Nieprzyzwoity Kosmos"..Bo mam takie wrażenie, że czasem po wielkiej ilości wypowiedzi w wątku: "Jestem po kilku...", bywa tu nieprzyzwoicie i mało purytańskoLast edited by kot_z_cheshire; 2006-09-18, 12:29.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment