Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
Dzisiaj lubię...
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2006-09-21, 21:57.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Dzisiaj lubię fakt, że nie muszę iść do pracy Słonko pięknie świeci, oj zapowiada się fajny dzieńOstatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-09-22, 06:18.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dzisiaj lubię datę 22.09.06 i godzinę 7:56 -dowiedziałem się o czymś niesamowitym
Dzisiaj już w ogóle lubię wszystko Za newsa,za to ,że skończyłem pracować,że będę pił Noteckie u Francuza,że będziemy na działce,że będę robił grilika,że sierściuchy są zdrowe,że świeci słoneczko.Jest superOstatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2006-09-22, 09:52.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
A ja lubie dzisiaj:
- mój nie bardzo wygodny fotelik (jeżdzi)
- wino czerwone w kieliszku do koniaku
- że zaczynam ciut mieć ...rauszyk...
- ze po raz ierwszy w pracy korzystam z gg...O!
- dzisiaj się przekonałam, że jednak praca w korporacji jest pracą przekraczającą moje..wyobrażenie.... (nie, nie pracuję w takowej....ale mysli były)
A czego nie lubię? Jeszcze nie wiem....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Dzisiaj lubię... niedługo zaczynający się weekend - czekają mnie 2 dni ciężkiego imprezowania - z góry jednak zakładam, że bardzo nie będę lubił niedzieli, będzie ciężko...
a ja nie lubię że jutro tj. w sobotę muszę iść do pracy!
i nie lubię że piwo musi leżakować!
i że piwo moze się skwasić!Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireGarfunkel..nic nie mów..Mi się tylko jedno skojarzyło. Zapewne to kobieca intuicja....
Comment
-
-
Hihihi...Jak kazdy..Ale wiesz, ja jestem przekupna, więc może sie okazać, że tak naprawdę nic nie wiem, nie widzę, nie słyszęMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_chesireGarfunkel..nic nie mów..Mi się tylko jedno skojarzyło. Zapewne to kobieca intuicja....
A żeby było w temacie, dzisiaj lubię piątek i że już jest prawie 15.00 i to, że w lodówce piwo się chłodzi.Ostatnia zmiana dokonana przez Pinio74; 2006-09-22, 13:52.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment