Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Dzisiaj lubię...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJak wpadliście na to ,że dostałem podwyżkę ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNIe wiem czy temat jest aktualny, bo 'dziś' w nazwie tematu dotyczyło 'dziś' będącego wczoraj. A rzeczywiste dziś z perspektywy twórcy tematu miało status 'jutro'.
Jak w tym kontekście będzię będzie wyglądać 'dziś' analizowane jutro w temacie dotyczacym 'dziś' tworzonym przedwczoraj aż strach pomyśleć.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJak wpadliście na to ,że dostałem podwyżkę ?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzPrzecież żartuję,kto by mi dał podwyżkęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja dziś ogólnie, nie lubię...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A ktoś wogóle wie co to jest podwyżka?
Dzisiaj w dalszym ciągu nie lubię Uniwersytetu Opolskiego, ale za to województwo opolskie bardzo lubięCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzisiaj strrrrasznie polubiłem Kamasutrę z browaru Gab, którą miałem okazję pić po raz pierwszy. Tak sobie myślę, że gbyby nazwa tego piwa miała jakiś taki walor oddziaływania na najbliższą rzeczywistość, to polubiłbym ją jeszcze bardziej
Comment
-
-
Dzisiaj lubię wyłącznie perpektywę pobuszowania w mojej spiżarni i wybrania jakiegoś na pocieszenie.
A szczególnie nie lubię osób apodyktycznych, które nawet nie rozumieją, co znaczy słowo apodyktyczny :mordka waląca głową o ścianę, biurko i co tam jeszcze się znajdzie:Ostatnia zmiana dokonana przez cyborg_marcel; 2006-10-10, 12:51.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment