Dobra, powtórzę się - nie lubię swojego miejsca pracy
Dzisiaj lubię...
Collapse
X
-
Cóż dziś lubię...że słońce mi przepięknie zagląda przez okna, że mogłam o tej porze wyciągnąć z lodówki Shlangbaumowe piwo, i że ono, w postaci piany bardzo ruchliwej, uciekało z butelki jak szalone - ale smakuje mi; lubię, że córka zadaje mi mnóstwo pytań w kwestii Kubusia Puchatka - to politycznie poprawne , natomiast politycznie niepoprawne pytania zadawane są w sprawie : mamo, czy kościotrup ma pupę? a ja nie wiem...bo, pupa to ciało? , czy też kości też tak można zwać myśląc o miejscu, w którym ciało było..? ..i lubię prześliczny uśmiech małego człowieczka, który się niedawno obudził i patrzy na na swoje dwie domowe kobiety z błyskiem w oku..i lubię, że można już w Merlinie zmawiać sobie nowego Sapkowskiego...kawa mi rano też smakowała...Ostatnia zmiana dokonana przez garfunkel; 2006-10-26, 12:47.
Comment
-
-
Dzisiaj standardowo nie lubię pracy z ludźmi, którzy mają odmienne wyobrażenie o pracy.
Dzisiaj lubię perspektywę tego, że jutro piątek.
No i dzisiaj lubię dostawać smsy i wiadomości na StefanieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A ja chyba lubię L4 na którym wylądowałem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuTo się teraz ZLA nazywa. Druk się zmienił...
A ZLA? Nie, to zla nazwa.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzikuTo się teraz ZLA nazywa. Druk się zmienił...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzisiaj lubię moje ulubione zespoły.
Dzisiaj lubię perspektywę jutrzejszego warzenia oraz degustowania pewnego hefe.
Dzisiaj lubię (ale dopiero od kilku minut) nawet to, że za chwilę bardzo zmarznę, bo coś mi w obwodach nawala
Dzisiaj lubię to, że w końcu mogę coś lubić, bo weekend nadchodzi.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A ja dziś lubię, że jak nie jestem z nikim umówiona to nie muszę jechać do miasta (zerknięcie w kalendarz) - no to dziś praca w domku
Comment
-
-
Dzisiaj lubię, że zjem coś fajnego na obiadTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment