Ja wolę tych, co chcieliby ZUS wysadzić w powietrze
Ja dzięki Markowi Belce mam obniżone składki więc nie narzekam, więcej problemu jest z kasą fiskalną w US bo domagam się zwrotu 1/3 ceny, jak to jest w ustawie zapisane a palanty nie chcą dać mimo iż wypełniłem wszystkie formalne obowiązki z mojej strony. Teraz biję się o wyjaśnienie powodu ich decyzji i nagle się okazało, że... nie wiadomo według nich kto ją wydał, mimo że mam pieczątkę tego urzędasa. Chore
Jezu jak ja lubię, jak ja bardzo lubię, chyba tak nie umie lubić nikt! Lubię się zaszywać, lubię nadużywać, szukam wciąż okazji i je mam!
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Ja dziś lubię świąteczne przebywanie z Westą i kociambrami Lubię też to,że przed "sylwkiem "pojedziemy po piwko do Niemiec
Nie lubię natomiast tego,że muszę być o 20:00 w pracy
A ja lubię, właśnie lubię - jak na wątek przystało . Lubię mojego Mężczyznę, że jest mądry, rozsądny, ma talent kulinarny i oratorski , i że wysłuchuje cierpliwie wszystkiego, o czym ja ciągle i ciągle gadam...czy to nie piękne?
A co łóżeczko Ci podprowadzili ?
Jak meta to tylko z miejscem wypoczynkowym - wyro = gospodarze + gość
No, mety przez parę dni nie miałam... Ale z racji niedyspozycji Qby, nie chciałam Wam się narzucać...
Za to dzisiaj lubię panie w Urzędzie Skarbowym - kurka, za każdym razem, jak tam idę i mam pytania, zapraszają mnie na wygodne krzesło, wszystko tłumaczą, podają strony internetowe i numery artykułów do poczytania. Oby tylko rozliczenie za ten rok mi się udało! (Znajomi księgowi mogą się szykować na grudzień )
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment