No mi z czerwonej smakuje tak samo jak z żółtej, ale troszkę lepiej niż z zielonej.
picie z butelki, szczególnie zielonej - a smak piwa ;)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex.... ja tego tak nie popuszcze (bo uwielbiam lagery), dlatego cała ta dyskusja.
pozory jak widac myla...
Comment
-
-
Dyskusja jest bardzo ciekawa. Uważam, że pisly pite z butelki smakują inaczej, a czasami o wiele lepiej. Najprawdopodobniej niektórym, bardziej smakuje pils, gdy zagłuszona jest część smaków. Może być to też kwestia przyzwyczajenia. Nie zgodzę się z tezą, że pijąc piwo z butelki nie odczuwamy jego zapachu. Smaki smaków jest pięć, ja czuję coś więcej, niż tylko je podczas picia piwa z butelki.
Gdyby lukex wiedział, co to jest lager oraz garstkę innych rzeczy o piwie dyskusja mogła by być owocniejsza, ale mimo tych braków, można z niej wysnuć ciekawe wnioski i podzielić się wzajemnie odczuciami przy piciu piwa z butelki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reebA ja naiwnie myslelem, ze caly ten watek po to by rozwiazac trapiacy Cie problem: "picie z butelki, szczególnie zielonej - a smak piwa "...
pozory jak widac myla
Comment
-
-
Lukex
A czy ty robisz sam piwo, czy pijesz tylko kupne?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerLukex
A czy ty robisz sam piwo, czy pijesz tylko kupne?
Comment
-
-
Mnie się wydaje, że warzenie jest tańsze niż kupowanie w sklepie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexjak sie nadarzy okazja to moge powiedzieć , że domowe robie (..)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex(...) jest to dosyć drogi manewr raczej wole skierować sie w strone półki sklepowej.
pewnie nazbieranie zielonych btelek jest bardzo kosztowne...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cezpewnie nazbieranie zielonych btelek jest bardzo kosztowne...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr..., więc nazbieranie tylu zielonych butelek to nie lada wydatek
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment