Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
picie z butelki, szczególnie zielonej - a smak piwa ;)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexmoze dla ciebie ten proces jest realny ale wtedy kiedy sobie specjalnie wystawisz butelke na słonce.Wybacz nie mam w zwyczaju stawiania butelki na słońcu przed wypiciem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesTy nie, ale wyobraź sobie, że zanim ta butelka trafi do ciebie wystarczająco stoi długo na słońcu.
Comment
-
-
Dobra, wiem, że dużo w tym mojej winy - Mea culpa!
Ale proszę nie karmić trolla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrA czytałeś ten wątek, do którego był link. No to jakbyś się wczytał, to byś zauważył, ze mowa jest również o świetle sztucznym np. z jarzeniówek w sklepie.
jezeli to by była prawda to nikt by nie kupował tego piwa , dlatego zaraz powiesz jescze ze swieczki tez robia efekt skunksa.Opanujcie się wreszcie i przestancie klekotać BZDURY.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrDobra, wiem, że dużo w tym mojej winy - Mea culpa!
Ale proszę nie karmić trolla.
Comment
-
-
Coś w tym musi być, skoro Perła Chmielowa czy Goolman z butelek zielonych b/zwr. smakują inaczej niż ze zwrotnych brązowych. Przecież browar nie warzy różnych piw z przeznaczeniem do różnych typów butelek. A może, Lukex, powinieneś pójść dalej i przetestować jak smakują klasztorniaki pite bezpośrednio z butelek kamionkowych?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex...spróbuj sobie troche złotego bazanta prosto z butelki i przelej sobie pozostała czesc do kufla (kolosalna róznica) , tak samo jest z puszką przy tym piwie ->dlatego lagery z puszki to jest nonsens.Takim samym nonsensem jest przelewanie piwa z zielonej butelki do kufla....- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcJa ponowię pytanie JAcksona, o picie piwa z zielonego kufla. Nadaje się?
Proponuję też, żeby lukex napisał jakieś opracowanie, może jeszcze czegoś ciekawego się dowiemy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcCiekawi mnie jeszcze, co robić z Porterami, których nie ma dostępnych w zielonym szkle.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment