picie z butelki, szczególnie zielonej - a smak piwa ;)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Lacriferno
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.07
    • 783

Tak mi się przypomniało, że Ukraiński Obołoń też ma portera z zielonych butelkach.

Comment

• Marcin_wc
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.09
      • 2115

To już wiem, co mam pić. Dzięki!

Comment

• baklazanek
        † 2014 Piwosz w Raju
        • 2001.08
        • 3562

Mnie zastanawia jedno, no dobra znacznie więcej niż jedno ale skupię się na jednej rzeczy. Nasze forum jest miejscem, które skupia osoby orientujące się w tematyce piwnej. Jest tu takich ludzi sporo. Z tego też powodu pojawiają się nowe postacie, chcą po prostu pogłębić swoją wiedzę(oczywiście nie tylko dla tego). I tu pojawia się problem, który mnie zastanawia. Jaki to powód sprawia, że Lukex tu przebywa? Wszyscy mu tłumaczą, że się myli, przedstawiają dowody na to, a on dalej swoje. Ma obsesje na punkcie lagerów(naprawdę przez kilka dni dzięki temu miałem się z czego śmiać) oraz zielonych butelek, a najlepiej to, jak wspomniany gatunek jest w takowym opakowaniu. Dlaczego Lukexie nie chcesz przyjąć do wiadomości tego, że nie próbujemy zrobić z ciebie bałwana tylko, po prostu chcemy poszerzyć twoją wiedzę oraz wyprowadzić z błędów, jakie popełniasz. Nie wiem skąd się bierze twój opór, czy to dla tego, że może masz 14 lat albo jesteś znacznie starszy i duma nie pozwala się tobie przyznać do błędu. Przyjmij do wiadomości, że na forum jest wiele osób mądrzejszych od ciebie, które doskonale się znają na piwie i chcą tobie pomóc. Jeżeli jednak dalej będziesz się upierał, to albo naprawdę wyjdziesz na bałwana, albo zostaniesz uznany za producenta zielonych butelek. Bądź też osobę odpowiedzialną za sprzedaż piwa Peroni, które ma niby uchodzić za szlachetnego lagera z wysokiej półki.

Comment

• lukex
          Porucznik Browarny Tester
          • 2005.12
          • 262

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
          Może PiSiOR wprowadzi do nowego programu "zielone butelki dla każdego".
          każda wasza kolejna wypowiedz próbująca mnie obrazić po prostu jest żenująca.Prowadzicie jakieś dziwne podchody...tej sorry normalny koles nie robi takich rzeczy,co jedynie napisze co mysli o tym i owym,ale nie robi głupich podchodów.No coż ale jak moj kumpel to nazwał "tacy ludzie mają przedszkole w glowie",bo nie stać ich na rzeczową dyskusje.Z resztą potwierdza się to w kolejnym temacie o piwach z Namysłowa.

Comment

• Cez
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.01
            • 1789

czy Ty to wszystko piszesz na serio? z pełnią świadomości?
            Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• Marcin_wc
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.09
              • 2115

Jesteś moim idolem, musisz koniecznie napisać jakaś książkę.

Comment

• JAckson
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🍼🍼
                • 2004.05
                • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukex
                każda wasza kolejna wypowiedz próbująca mnie obrazić po prostu jest żenująca.
                Prosiłem już o przedstawienie konkretnego źródła informacji na temat wpływu zielonej butelki na stopień odczuwania goryczki w piwie (nie mylić z efektem skuna) inny niż 'ja i kumple czujemy pijąc piwo z zielonej butli większą goryczkę', bo to mało kogo przekonuje tutaj. Być może dlatego, że nikt oprócz Ciebie i Twoich ziomali tego nie zauważył.
                Nikt Cię nie chce obrazić.
                MM961
                4:-)

Comment

Przetwarzanie...
                X