Złośliwość rzeczy martwych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiek

Niech tylko umowa z iPlusem sie skączy... a wtedy kupie jakiś blueconnect or Orange z jakąś super kartą na UMTS i bede sie cieszyć 3G-eneracją i mobilnością bezprzewodowego internetu czyli za rok
    Tja, ja tez za rok
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi
      W ciągu ostatnich ośmiu lat:
      - Dwukrotnie wymieniałem lodówkę. Jedna padła na gwarancji - otrzymałem nową. Ale jak gwarancja się skończyła, a ta swołocz mrożąca zaczęła rzęzić, więc sprzedałem. Nowy zakup spisywał się świetnie, ale padł tuż po upływie gwarancji i jej naprawa była nieopłacalna... Teraz korzystam z czwartej i spoglądam na nią z niejakim niepokojem...
      - Trzy czajniki bezprzewodowe mi się spaliły. Pierwszy tani, za grosze... Drugi droższy, solidniejszy... Trzeci znów tani, bo pomyślałem że skoro wszystkie jednakowo się psują, to po co mam przepłacać... Teraz bezprzewodowca nie mam. Boję się.
      - Pralkę mam drugą. Pierwsza padła po sześciu latach, choć powinna popracować jeszcze conajmniej cztery. Tą kupioną dwa lata temu już dwa razy naprawiałem. W ramach gwaracji oczywiście...
      Tak więc co wy mi tu o autobusach, tramwajach, internetach wolnochodzących i tramawajach... Co wy wiecie o złośliwości rzeczy martwych!?
      Zdaje się ze musisz pomyśleć nad sprawdzeniem czy sieć elektryczna Ci nie szwankuje - coś za dużo tych awarii!
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Wielki_B
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.02
        • 1968

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
        Zdaje się ze musisz pomyśleć nad sprawdzeniem czy sieć elektryczna Ci nie szwankuje - coś za dużo tych awarii!
        No więc przydałoby się wykonanie pomiarów parametrów sieci elektrycznej w chałupie (to koszt "paru groszy", albo piwa u fachmanów-sąsiadów z branży). Ich pozytywny wynik przynajmniej upewni Iommiego w tym, że powinien sprawdzić, czy przypadkiem nie urodził sie 13-go w piątek...

Comment

• Ahumba
          🥛🥛🥛🥛
          • 2001.05
          • 9056

Tyle tylko, że to co opisuje iommi niewiele ma wspólnego z przysłowiową złośliwością rzeczy martwych
          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• monne
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2006.02
            • 914

Coś dziś mi nie idzie zabijanie komarów ... uciekają mi s..i wredne
            .

Comment

• kot_z_cheshire
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.11
              • 2201

Monne, ale czy to na pewno powinno się znaleźć we wątku o rzeczach MARTWYCH??? Bo komary chyba jednak nie do końca spełniają warunki..Chyba, że mówisz o kapciach służacych do kapcioterapii dla komarków
              Młode koty mają adhd, niestety.
              Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
              Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
              Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• monne
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2006.02
                • 914

No właśnie już po fakcie pomyślałam o tym właśnie co piszesz...no ale nie będę przecież zakładała tematu "złośliwość rzeczy, istot ( ? ) żywych", a musiałam się moim niezadowoleniem podzielić ...
                Ja nawet kapcioterapii nie stosuję, szybsza jest rękoterapia. Może nie najmilsza, ale jeszcze nie trafiłam na krwistą samicę, na szczęście!!!
                .

Comment

• adam16
                  • 2001.02
                  • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
                  Monne, ale czy to na pewno powinno się znaleźć we wątku o rzeczach MARTWYCH??? Bo komary chyba jednak nie do końca spełniają warunki..Chyba, że mówisz o kapciach służacych do kapcioterapii dla komarków
                  Ale te komary powinny być martwe. Przynajmniej taką intencję odczytałem ze słów Monnne. Zatem komary spełniają warunki powyższego tematu
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Ahumba
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.05
                    • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
                    No właśnie już po fakcie pomyślałam o tym właśnie co piszesz...no ale nie będę przecież zakładała tematu "złośliwość rzeczy, istot ( ? ) żywych", a musiałam się moim niezadowoleniem podzielić ...
                    Ja nawet kapcioterapii nie stosuję, szybsza jest rękoterapia. Może nie najmilsza, ale jeszcze nie trafiłam na krwistą samicę, na szczęście!!!
                    Czytam, czytam i dochodzę do wniosku, że złośliwość w tym wypadku polega na złośliwym nie trafianiu kapciem w komara
                    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• nikita_banita
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.06
                      • 1363

Złośliwość dnia: przy skręcaniu mebli kilka ważnych śrubek udało się w niewiadomym kierunku na przedterminowy urlop wypoczynkowy. Znalazły się po przeszło godzinie ... Nic dodać, nic ująć.

Comment

• JAckson
                        🍼🍼
                        • 2004.05
                        • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                        masz złośliwy prund i tyle.

Może prąd jest naprawdę niskiej jakości.

Popytaj jak jest z trwałością sprzętów u sąsiadów. Jeżeli podobnie to uderzaj do zakładu elektrycznego niech Ci przedstawią na piśmie jaka klasę prądu przesyłają. Potem możesz to jakoś weryfikować. Się na tym nie znam, ale spotkałem się z klasyfikacją jakości prądu.
                        MM961
                        4:-)

Comment

• Marusia
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

Nie wiem, czy mozna nazwać to złośliwością rzeczy MARTWYCH, ale wczoraj byłam z autem na myjni, umyłam okna w biurze....no i co? Jak łatwo zgadnąć, dziś od rana pada deszcz

www.wrowar.com.pl

Comment

• iommi
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.07
                            • 1522

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                            Sieć była w porządku. Sprawdziłem. Zresztą awaria jednej z lodówek nie miała nic wspólnego z instalacją elektryczną - po prostu izolacja się rozszczelniła, a więc lodówa chłodziła, chłodziła, a zimno uciekało...

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• Marusia
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

W zeszłą środę nadałam polecony priorytet, przed 17.00, żeby na następny dzień doszedł do adresata. Doszedł. Dzisiaj

P.S. Przepraszam za potraktowanie poczty polskiej jako rzeczy martwej i, że napisałam z małej litery, ale należy im się
                              Last edited by Marusia; 2006-10-16, 16:36.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Gwiazda
                                Porucznik Browarny Tester
                                • 2006.07
                                • 400

Miałam dość chodzenia w zimowych butach przy wiosennych temperaturach. Wczaraj pół dnia przebierałam pantofle, w końcu kupiłam. Dzisiaj spadł śnieg...

Myślę, że Panie mnie zrozumieją...
                                "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

Przetwarzanie...
                                X