Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika drMisiek
Złośliwość rzeczy martwych
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiW ciągu ostatnich ośmiu lat:
- Dwukrotnie wymieniałem lodówkę. Jedna padła na gwarancji - otrzymałem nową. Ale jak gwarancja się skończyła, a ta swołocz mrożąca zaczęła rzęzić, więc sprzedałem. Nowy zakup spisywał się świetnie, ale padł tuż po upływie gwarancji i jej naprawa była nieopłacalna... Teraz korzystam z czwartej i spoglądam na nią z niejakim niepokojem...
- Trzy czajniki bezprzewodowe mi się spaliły. Pierwszy tani, za grosze... Drugi droższy, solidniejszy... Trzeci znów tani, bo pomyślałem że skoro wszystkie jednakowo się psują, to po co mam przepłacać... Teraz bezprzewodowca nie mam. Boję się.
- Pralkę mam drugą. Pierwsza padła po sześciu latach, choć powinna popracować jeszcze conajmniej cztery. Tą kupioną dwa lata temu już dwa razy naprawiałem. W ramach gwaracji oczywiście...
Tak więc co wy mi tu o autobusach, tramwajach, internetach wolnochodzących i tramawajach... Co wy wiecie o złośliwości rzeczy martwych!?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Zdaje się ze musisz pomyśleć nad sprawdzeniem czy sieć elektryczna Ci nie szwankuje - coś za dużo tych awarii!
Comment
-
-
Tyle tylko, że to co opisuje iommi niewiele ma wspólnego z przysłowiową złośliwością rzeczy martwychWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Monne, ale czy to na pewno powinno się znaleźć we wątku o rzeczach MARTWYCH??? Bo komary chyba jednak nie do końca spełniają warunki..Chyba, że mówisz o kapciach służacych do kapcioterapii dla komarkówMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
No właśnie już po fakcie pomyślałam o tym właśnie co piszesz...no ale nie będę przecież zakładała tematu "złośliwość rzeczy, istot ( ? ) żywych", a musiałam się moim niezadowoleniem podzielić ...
Ja nawet kapcioterapii nie stosuję, szybsza jest rękoterapia. Może nie najmilsza, ale jeszcze nie trafiłam na krwistą samicę, na szczęście!!!.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireMonne, ale czy to na pewno powinno się znaleźć we wątku o rzeczach MARTWYCH??? Bo komary chyba jednak nie do końca spełniają warunki..Chyba, że mówisz o kapciach służacych do kapcioterapii dla komarkówBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneNo właśnie już po fakcie pomyślałam o tym właśnie co piszesz...no ale nie będę przecież zakładała tematu "złośliwość rzeczy, istot ( ? ) żywych", a musiałam się moim niezadowoleniem podzielić ...
Ja nawet kapcioterapii nie stosuję, szybsza jest rękoterapia. Może nie najmilsza, ale jeszcze nie trafiłam na krwistą samicę, na szczęście!!!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmasz złośliwy prund i tyle.
Może prąd jest naprawdę niskiej jakości.
Popytaj jak jest z trwałością sprzętów u sąsiadów. Jeżeli podobnie to uderzaj do zakładu elektrycznego niech Ci przedstawią na piśmie jaka klasę prądu przesyłają. Potem możesz to jakoś weryfikować. Się na tym nie znam, ale spotkałem się z klasyfikacją jakości prądu.MM961
4:-)
Comment
-
-
Nie wiem, czy mozna nazwać to złośliwością rzeczy MARTWYCH, ale wczoraj byłam z autem na myjni, umyłam okna w biurze....no i co? Jak łatwo zgadnąć, dziś od rana pada deszcz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Zdaje się ze musisz pomyśleć nad sprawdzeniem czy sieć elektryczna Ci nie szwankuje - coś za dużo tych awarii!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
W zeszłą środę nadałam polecony priorytet, przed 17.00, żeby na następny dzień doszedł do adresata. Doszedł. Dzisiaj
P.S. Przepraszam za potraktowanie poczty polskiej jako rzeczy martwej i, że napisałam z małej litery, ale należy im sięLast edited by Marusia; 2006-10-16, 16:36.
Comment
-
Comment