w temacie wypocin jestem! dzieła literatury to akurat znam ze szkoły i niektóre do gniotów bym spokojnie zaliczył.
język internetu - łopatologicznie
Collapse
X
-
Hmm...Dopiero po szkole zaczęłam odkrywac literaturę i się jej uczyć. Jeśli chodzi o gnioty: no cóż, pewnie kilka pozycji bym do tej kategorii zaliczyła. Ale szczerze mówiąc dla własnego spokoju zaliczyłam je do "literatury"
Podziwiam samozadowolenie z wiedzyMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Dzisiaj Cyborg się nauczył:
HTH = hope that helps = mam nadzieję, że to pomożeCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire... nie, nie porównuję wypocin na blogach czy gg z literaturą ....
Oczywiście takie porównanie jest strasznie wkurzające, ale idac dalej tym tropem, można je wykorzystać i zrobi coś naprawdę fajnego.
Antyradio (dostępne w eterze w Warszawie i na Śląsku, a netowo WSZĘDZIE) zaprosiło ze dwa miesiące temu Michala Koterskiego do czytania blogów polityków i to był fantastyczny pomysł. Polecam posłuchać lubo zciągnąć ze strony antyradia wypociny Koterskiego.bla bla blaComment
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....3 Photos
-
Channel: Łotwa
-
-
Budżetowe piwo, warzone w browarze Macedonian Thrace, w imieniu s.a. delhaize group N.V. Rue Osseghemstraat 53, B - 1080 Bruxelles (jak napisano na opakowaniu), co by to nie mało znaczyć. Lager ten ma 4,8% alkoholu.
Barwa jasnego złota. Całkowicie klarowna.
Biała, dość drobna...-
Channel: Grecja
2019-05-24, 21:25 -
-
właśnie w sklepie spożywczym o wdzięcznej nazwie "Alina" zobaczyłam wyrób w plastikowym opakowaniu, na którym widniało "Wędlina sojowa o smaku szynkowym"
kto takie rzeczy je?? i po co kupować soję o smaku szynki, skoro można szynkę (cena porównywalna), a z kolei...
-
Channel: Kulinaria
-
-
Niemiecki BrauKunstKeller z Michelstadt w niemieckiej Hesji to kolejny przykład europejskiej mody na rzemieślnicze, z reguły po amerykańsku chmielone, nowofalowe piwa. Przedsięwzięcie stworzył piwowar Alex Himburg, a od 2013 roku, po wcześniejszych doświadczeniach z pracy w innych browarach,...
-
Channel: Niemcy
2015-06-20, 18:17 -
-
Admin: pozwoliłem sobie wydzielić z wątku o którymś z kieleckich lokali, bo zaiste to ciekawe
Cieszy mnie, że Kielce pomału z pustyni stają się zalążkiem roślinnym. Ale, no właśnie to ale, a tych, ale byłoby pisania do usranej śmierci. Ale jako osoba pogodna i zawsze i wszędzie...-
Channel: Białe Portery
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment