W moim tłumaczeniu też mówili : niiii . I mówił tak często do mnie mój mąż, nauczyła się ucząca się dopiero mówić Oleńka...ależ mi wesołe chwile przypomniałeś.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
W moim tłumaczeniu też mówili : niiii . I mówił tak często do mnie mój mąż, nauczyła się ucząca się dopiero mówić Oleńka...ależ mi wesołe chwile przypomniałeś.
No niby mówili niiii, ale jak się spotkali później w lesie to stwierdzili , że nie chcą być rycerzami , którzy mówią niii. I od tej pory zostali rycerzami , którzy mówią eki, eki...
Ostatnia zmiana dokonana przez mr-perez; 2006-10-27, 04:55.
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Proszę mówić w niższej tonacji, bo nic nie rozumiem
Może powinieneś poddać się badaniu aleksandromatem wielkim
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Więc posuwam się rynsztokiem i jednocześnie leżąc na plecach filozofuję.
Jestem drwalem i jestem O.K. Za dnia pracuję, w nocy spię.
Dobry wieczór państwu. Oto piosenka, której nauczyłem się ostatnio
na Karaibach.
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Jako że miałem pewien udział w wydaniu tej książki, to ją tutaj prezentuję. "Jak warzyć piwo. Kompendium wiedzy piwowara domowego" to polskie tłumaczenie Piotra Kucharskiego znanej na arenie międzynarodowej pozycji Johna Palmera How to Brew. Everything You Need to Know to Brew Great...
Comment