Człowiek, który kolekcjonował jajka obserwatorów ptaków.
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Inspektor Harry Ścigacz Organ to jednak jest gość - jego boją się Luigi Vercotti, Dinsdale Piranja, Doug Piranja (ten sam co używa ironi, sarkazmu i kalamburów) i nawet Podkręcony Ziutek (vel Spinny Norman).
Dobrze jest być Inspektorem Harry Ścigaczem Organem, można nawet zagrać Sancho Panza i mieć entuzjastyczne recenzje
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Ale podłączysz mi zaraz nową niebieską kuchenkę gazową? Mam różowy formularz, co prawda na nazwisko ...(proszę sobie wstawić odpowiednio śmieszne), ale...
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2006-11-29, 23:58.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Nie proście też aby przynieśli Wam herbatę Bracia Pirania - no chyba, że ktoś lubi mieć przygwożdżoną do podłogi głowę
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Uważaj żeby nie przyszedł Doug - jego boi się nawet Dinsdale, a używa sarkazmu i ironii
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Jako że miałem pewien udział w wydaniu tej książki, to ją tutaj prezentuję. "Jak warzyć piwo. Kompendium wiedzy piwowara domowego" to polskie tłumaczenie Piotra Kucharskiego znanej na arenie międzynarodowej pozycji Johna Palmera How to Brew. Everything You Need to Know to Brew Great...
Comment