Tak Was wystraszył Inspektor Harry Ścigacz-Organ, że nikt nie zabrał głosu w temacie?
Przy piwie o Monty Pythonie
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
marzy mi się usłyszeć dźwięk dwóch stukających się cegłówek...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A któren by chciał, żeby na niego spadła Rachel Welch?
A może 16ton?
Comment
-
-
Inspektor Harry Ścigacz Organ to jednak jest gość - jego boją się Luigi Vercotti, Dinsdale Piranja, Doug Piranja (ten sam co używa ironi, sarkazmu i kalamburów) i nawet Podkręcony Ziutek (vel Spinny Norman).
Dobrze jest być Inspektorem Harry Ścigaczem Organem, można nawet zagrać Sancho Panza i mieć entuzjastyczne recenzjebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironDobrze jest być Inspektorem Harry Ścigaczem Organem, można nawet zagrać Sancho Panza i mieć entuzjastyczne recenzje- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ale podłączysz mi zaraz nową niebieską kuchenkę gazową? Mam różowy formularz, co prawda na nazwisko ...(proszę sobie wstawić odpowiednio śmieszne), ale...Last edited by iron; 2006-11-29, 23:58.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie proście też aby przynieśli Wam herbatę Bracia Pirania - no chyba, że ktoś lubi mieć przygwożdżoną do podłogi głowęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNie proście też aby przynieśli Wam herbatę Bracia Pirania - no chyba, że ktoś lubi mieć przygwożdżoną do podłogi głowęMM961
4:-)
Comment
-
-
Uważaj żeby nie przyszedł Doug - jego boi się nawet Dinsdale, a używa sarkazmu i ironiiTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
A ja tam wolę białą kicię, niż komodę do suwania
To nieprawda także, że Dinsdale przyśrubowuje miednicę do ścianybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment