bo wypuszczę tygrysa, ty malinowy morderco.
Przy piwie o Monty Pythonie
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
W soboty o 18:00 (lub coś koło tego) jest powtórka tego, co TV4 emituje w środy późnym wieczorem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTbo wypuszczę tygrysa, ty malinowy morderco.
Śrub, śrub...
Dmuch, dmuch...
To należy do obowiązków Mechanika Rowerowegobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoW soboty o 18:00 (lub coś koło tego) jest powtórka tego, co TV4 emituje w środy późnym wieczorem.
Ja tam głosuję na scenę z mleczarzamiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelAle cały urok polega na tym, aby czekać wieczorem i usiłować nie zasnąć w czasie np. rozmowy z Masłowską, jak to było wczoraj.
Ja tam głosuję na scenę z mleczarzamiChoć muszę przyznać, że Carol Cleveland wyglądała w niej nad wyraz apetycznie
Ja z Masłowską nie miałem problemu, bo jeszcze wtedy trwał meczbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironAle w niej nie było tekstuChoć muszę przyznać, że Carol Cleveland wyglądała w niej nad wyraz apetycznie
Ja z Masłowską nie miałem problemu, bo jeszcze wtedy trwał meczCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Nie wiem czy już o tym było ale znalazłem takie coś
miłośnicy MP powinni być zadowoleni.Comment
-
Jeśli mam głosować na najlepszą scenę ze środy, to zdecydowanie znudzony makler znudzenie kupujący gazetę u...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireZakładam, że błąd ortograficzny na stronie głównej to jakby wpisanie się w opary absurduPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJeśli mam głosować na najlepszą scenę ze środy, to zdecydowanie znudzony makler znudzenie kupujący gazetę u...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
Do Dezorientacji Kota - Marsz
Iron - też wzywacie brygadiera do dezorientacji kotów?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Dezorientowanie kotów niezłym skeczem jest.
Historia Johanna Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dangle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-eine-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft z Ulm takżeOstatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2006-10-23, 10:07.MM961
4:-)Comment