Iron - też wzywacie brygadiera do dezorientacji kotów?
Phi, tez mi sensacja. Sama sobie poradziłam: jestem zdezorintowana jak mało kto
nenenenene....plan spalił na panewce, co?
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
To ja może trochę z innej beczki choć nie do końca....
Jak czasem niektórym ludziom mówię, że ich matka był chomikiem a ich ojciec śmierdział...to sie obrażają .....
Gdybym ja spotkał na swojej drodze kogoś, kto by mi tak bezinteresownie naubliżał to bardzo bym sie uradował .Niestety na razie nic takiego mnie nie spotkało...
Bo może musisz jeszcze dorzucić, że ktos ma pchełki na pępku czy coś....Chomiki, pchełki..wiekszość ludzi się powinna z tego powodu ucieszyć
Ostatnia zmiana dokonana przez kot_z_cheshire; 2006-10-26, 22:34.
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
Jako że miałem pewien udział w wydaniu tej książki, to ją tutaj prezentuję. "Jak warzyć piwo. Kompendium wiedzy piwowara domowego" to polskie tłumaczenie Piotra Kucharskiego znanej na arenie międzynarodowej pozycji Johna Palmera How to Brew. Everything You Need to Know to Brew Great...
Comment