Za to scena z rekrutacją managierów jakoś tak trochę zbyt realistycznie wyszła...
Przy piwie o Monty Pythonie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMogłaś je kupić przed wyjazdem i zabrać ze sobą w podróż. Wiele osób tak robiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumDo Dezorientacji Kota - Marsz
Iron - też wzywacie brygadiera do dezorientacji kotów?
nenenenene....plan spalił na panewce, co?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Złośliwe gangi kierunku ruchu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Toż to Jawna nagość
Sensacja, człowiek zamienia się w Szkotabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonCo było w drugim odcinku, bom niedotrwał?
Czyżby ominął mnie skecz ze sprzedawcą materacy oraz z martwą papugą?
Ps. SłabeuszCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
To ja może trochę z innej beczki choć nie do końca....
Jak czasem niektórym ludziom mówię, że ich matka był chomikiem a ich ojciec śmierdział...to sie obrażają .....
Gdybym ja spotkał na swojej drodze kogoś, kto by mi tak bezinteresownie naubliżał to bardzo bym sie uradował .Niestety na razie nic takiego mnie nie spotkało...
Comment
-
-
Bo może musisz jeszcze dorzucić, że ktos ma pchełki na pępku czy coś....Chomiki, pchełki..wiekszość ludzi się powinna z tego powodu ucieszyćLast edited by kot_z_cheshire; 2006-10-26, 22:34.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireBo może musisz jeszcze dorzucić, że ktos ma pchełki na pępku czy coś....Chomiki, pchełki..wiekszość ludzi się powinna z tego powodu ucieszyć
Comment
-
Comment