W moim tłumaczeniu też mówili : niiii . I mówił tak często do mnie mój mąż, nauczyła się ucząca się dopiero mówić Oleńka...ależ mi wesołe chwile przypomniałeś.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
W moim tłumaczeniu też mówili : niiii . I mówił tak często do mnie mój mąż, nauczyła się ucząca się dopiero mówić Oleńka...ależ mi wesołe chwile przypomniałeś.
No niby mówili niiii, ale jak się spotkali później w lesie to stwierdzili , że nie chcą być rycerzami , którzy mówią niii. I od tej pory zostali rycerzami , którzy mówią eki, eki...
Ostatnia zmiana dokonana przez mr-perez; 2006-10-27, 04:55.
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Proszę mówić w niższej tonacji, bo nic nie rozumiem
Może powinieneś poddać się badaniu aleksandromatem wielkim
Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Więc posuwam się rynsztokiem i jednocześnie leżąc na plecach filozofuję.
Jestem drwalem i jestem O.K. Za dnia pracuję, w nocy spię.
Dobry wieczór państwu. Oto piosenka, której nauczyłem się ostatnio
na Karaibach.
Comment